Πλήθος διασήμων στον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης αλλά δεν φαντάζεσαι ποιος έλειπε

Πατούλια Κατερίνα
Πλήθος διασήμων στον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης αλλά δεν φαντάζεσαι ποιος έλειπε

Υπέροχος αρραβώνας με έναν μεγάλο απόντα

Μία μόλις ημέρα μετά την μεγάλη χριστουγεννιάτικη μάζωξη της βασίλισσας Ελισάβετ έλαβε χώρα το πάρτι αρραβώνων της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi στο Λονδίνο.

Σου θυμίζουμε πως εξαιτίας του σκανδάλου στο οποίο είναι μπλεγμένος ο πατέρας της Βεατρίκης και μικρότερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Andrew το αρχικά μεγαλύτερο πάρτι αρραβώνων ακυρώθηκε και εντέλει έλαβε χώρα μια μικρότερη γιορτή με στενούς φίλους και συγγενείς των μελλόνυμφων.

Η γιορτή που έλαβε χώρα στο κεντρικό Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Chiltern Firehouse τιμήθηκε από πολλούς διάσημους φίλους της Βεατρίκης, ανάμεσά τους η τραγουδίστρια Ellie Goulding, ηPippa Middleton και ο James Blunt Εννοείται πως από την βραδιά δεν έλειπε η μαμά της πριγκίπισσας Sarah Ferguson και η αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία.



Έλα όμως που μεγάλος απόντας από τους αρραβώνες ήταν ο πρίγκιπας Andrew, ο οποίος εν μέσω του σκανδάλου με τον πρώην κολλητό του Jeffrey Epstein αναγκάστηκε τον προηγούμενο μήνα να παραιτηθεί των royal καθηκόντων του και μόλις χτες να μην εμφανιστεί στους αρραβώνες της κόρης του.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το κατά πόσο θα επηρεάσει και τον γάμο της Βεατρίκης το σκάνδαλο του πατέρα της, ένα μυστήριο το οποίο το αναμένουμε μέσα στο 2020.