Ακούγεται απίθανο αλλά υπάρχει κάποια που πιέζει τον Leonardo DiCaprio να παντρευτεί

Πατούλια Κατερίνα
Ακούγεται απίθανο αλλά υπάρχει κάποια που πιέζει τον Leonardo DiCaprio να παντρευτεί

Μετά τον Clooney, θα ντυθεί γαμπρός και ο έτερος αμετανόητος εργένης;

Τις μέρες αυτές, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Leonardo DiCaprio και η 23χρονη αγαπημένη του Camila Morrone περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Aspen. Αυτές τις μέρες λοιπόν, το περιοδικό National Enquirer βάλθηκε να παντρέψει τον DiCaprio με την αγαπημένη του, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2017.

Το μοντέλο που πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα και στην υποκριτική, μίλησε πρόσφατα και υπερασπίστηκε τη σχέση και την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον μεγαλύτερο εργένη του Ηollywood.



Και δεν σου πάει το μυαλό ποια είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Camila, η οποία θέλει να δει τον Leo παντρεμένο στο πλευρό της.
Το περιοδικό υποστηρίζει πως είναι η μαμά του Di Caprio, η κυρία Irmerlin που αγαπά την 23χρονη και την θεωρεί κατάλληλη για γάμο. Η μαμά του Leo έχει πειστεί πως αν δεν υπάρξει γάμος σύντομα, ο γιος της μπορεί να την διώξει ενώ θεωρεί πως έχει περάσει το διάστημα που ο Leo θα έπρεπε να έχει καταλάβει αν αυτή είναι η μία και μοναδική.

Η Irmelin θέλει εγγόνια και θέλει να μπορεί να παίζει μαζί τους οποότε πιέζει τον Leo να κάνει την κίνηση και να παντρευτεί την Camila.
Πάντως, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απάντησε στο δημοσίευμα και τόνισε.