Κι όμως συνέβη! Η Tyra Banks απάντησε στο Τwitter για τον σάλο του GNTM

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως συνέβη! Η Tyra Banks απάντησε στο Τwitter για τον σάλο του GNTM

Απίστευτο και όμως αληθινό

Σχεδόν ένα 24ωρο συμπληρώνεται από τον σάλο του Greece’s Next Top Model και ακόμη κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Εκεί που περιμέναμε να μάθουμε ποια από τις τρεις φιναλίστ είναι η φετινή νικήτρια, η Βίκυ Καγιά βγαίνει μπροστά, μιλάει για το σύστημα που έπεσε και με περίσσια χάρη και ενθουσιασμό ανακοινώνει πως οι νικήτριες είναι δύο, και η Άννα Μαρία και η Κάτια.

Και εμείς αμέσως μετά την ανακοίνωσή της είμαστε κάπως σαν τον Πάτρικ Ογκουνσότο με το πέναλτι του ΟΦΗ και αναρωτιόμαστε: Πωτς γκιένεν άτο; Και αυτή είναι και όλο το mood μας σήμερα στο γραφείο, στο τηλέφωνο με την κολλητή, ακόμη και με την γιαγιά, που πήρε να μάθει τι κάνουμε κι εμείς της λέγαμε τον πόνο μας.



Ogunsoto Patrick GIF from Ogunsoto GIFs

Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά εξαγρίωσε τα πλήθη και φυσικά το Twiiter οργίασε σχολιάζοντας μέχρι το πρωί γι’ αυτή την ανατροπή. Μάλιστα ένα από αυτά τα σχόλια είχε tag-αρισμένη και την Tyra Banks, στην οποία ζητούσαν να πάρει θέση γι’ αυτόν τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Και το καλό ξέρεις ποιο είναι; Πως η Tyra Banks απάντησε. Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Η Tyra Banks απάντησε στο Tweet αυτό γράφοντας: «Ακούω πολλά για το Greece’s Next Top Model. Μπορεί κάποιος (fans ή παραγωγοί) να μου πει τι συνέβη; Δεν ελέγχω τις διεθνείς βερσιόν του Top Model όμως με ενδιαφέρει να μάθω».

Και κάπως έτσι αυτό το «φιάσκο», όπως χαρακτηρίστηκε πολλάκις ο τελικός, έφτασε να γίνει θέμα μέχρι την Αμερική. Γιατί η Tyra δεν είναι καμία τυχαία. Η ανάρτησή της μέχρι πριν από λίγη ώρα είχε 249 retweets και πάνω από χίλια likes.