Πασίγνωστο μοντέλο έφυγε από τη ζωή σε ηλίκια 30 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε celebs όπως η Rihanna

Πατούλια Κατερίνα
Πασίγνωστο μοντέλο έφυγε από τη ζωή σε ηλίκια 30 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε celebs όπως η Rihanna

Το μοντέλο και ακτιβίστρια ξαφνικά από τη ζωή

Ο κόσμος θρηνεί την απώλεια μιας βασίλισσας, μιας πανίσχυρης καλλονής που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Μιλάμε για το μοντέλο και ακτιβίστρια Mama Cax, που είχε ξεκινήσει να δίνει μάχη για τη ζωή της κόντρα στον καρκίνο από τα 14 της χρόνια. Την απώλεια της Cax, née Cacsmy Brutus επιβεβαίωσε ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη και βαθιά λύπη σας ανακοινώνουμε την απώλεια της Casmy Brutus (Mama Cax), η οποία πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο και δυστυχώς την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Το να πούμε πως η Cax ήταν μαχήτρια είναι περιττό, ως νικήτρια του καρκίνου είχε μάθει να αντιμετωπίζει τις δοκιμασίες στη ζωή με επιτυχία και με τον ίδιο τρόπο πέρασε τις τελευταίες ημέρες στον πλανήτη αυτό. Ξέρουμε πως η απώλειά της θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και δεν θα είναι εύκολη για κανένα.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας την δύσκολη αυτή στιγμή και θα δημοσιοποιήοσυμε το πλάνο της κηδείας της μόλις οριστικοποιηθεί αυτό».



Την προηγούμενη εβδομάδα, το μοντέλο με το ένα πόδι είχε τονίσει πως νιώθει πολλούς πόνους στα κόκκαλα και τελικά ανακάλυψε θρομβώσεις στο πόδι, στον κορμό και κοντά στα νεφρά της, η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η Rihanna ήταν η πρώτη που τόνισε την θλίψη της για την νεαρή κοπέλα η οποία είχε διαγνωστεί στα 14 της με καρκίνο των οστών και του πνεύμονα και μετά από θεραπεία είχε γίνει καλά, χάνοντας όμως το δεξί πόδι και μέρος της λεκάνης της.