Μπόμπα και Τανιμανίδης έγιναν νονοί! Το άλμπουμ της βάπτισης και η ευχή της Χριστίνας για ένα μωρό

Μπόμπα και Τανιμανίδης έγιναν νονοί! Το άλμπουμ της βάπτισης και η ευχή της Χριστίνας για ένα μωρό

Το διάσημο ζευγάρι ανυπομονεί να αποκτήσει το δικό του μωρό

Τον Σεπέμβριο του 2018 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Σίφνο και μόλις χτες, το διάσημο ζευγάρι συμμετείχε σε ένα ακόμα μυστήριο. Μπόμπα και Τανιμανίδης έγιναν νονοί του μικρού Έκτορα και το άλμπουμ της βάπτισης του μικρού έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Αρχικά, ξεχώρισε η Χριστίνα με το υπέροχο κόκκινο φόρεμά της, δημιουργία της κολλητής της Βάσιας Κωσταρά. Από την άλλη και ο νονός Σάκης ξεχώρισε με το καφέ του κοστούμι αλλά και με τις φωνητικές του δυνατότητες. Στην βάπτιση τραγούδησε με την μπάντα του ο καλός φίλος του ζευγαριού, Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έδωσε το μικρόφωνο και στον Τανιμανίδη.



Εννοείται πως αυτό που κρατάμε, είναι και την ευχή της παρουσιάστριας του Voice, Χριστίνας, η οποία μίλησε ξεκάθαρα για την επιθυμία της να γίνει και η ίδια μαμά, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Και κάπως έτσι γίναμε νονοί ... στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας»!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έκτορα, σήμερα που σε βαφτίζουμε, σου εύχομαι να πάρεις όλα τα χαρίσματα του κόσμου, και να μεγαλώσεις χαρούμενος!
#HappyGodfather #oNonos #Ektoras»

Η Χριστίνα είχε στο πλευρό της και την αδερφή της Ελίνα και τη μαμά της Γιώτα αλλά και την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου. Πάντως την ευχή της Μπόμπα, ασπάστηκαν και οι fans της, οι οποίοι με σχόλια στο Post της αναφέρουν πως ανυπομονούν να την δουν και την ίδια μαμά.



Δες όλες τις εικόνες από την βάπτιση παρακάτω