Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Angelina Jolie;

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Angelina Jolie;

Η μυστηριώδης κυρία Pitt αποκαλύπτεται.

Όταν το alter ego της Lara Croft δήλωνε, ⟪δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική και δε νομίζω να κάνω. Εάν κάνει κάποιον να νιώσει καλύτερα, τότε είμαι σύμφωνη, αλλά όσο αφορά εμένα δε σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο⟫, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την αμφισβητήσουν. Άλλωστε, η διάσημη Angelina, όπως μαρτυρά και το ίδιο της το επίθετο είναι πολύ ⟪jolie⟫ για να είναι αληθινή.

Η αλήθεια είναι πως όσο και να ψάξει κανείς παλαιότερες φωτογραφίες της star, συγκρίνοντάς τες με το σήμερα θα απογοητευτεί πολύ εάν περιμένει να βγάλει κάποιο ⟪λαβράκι⟫.

Το κορίτσι με τα αμέτρητα τατουάζ, που άλλοτε κρεμούσε μπουκαλάκια με αίμα στο λαιμό της και περνούσε τον ελεύθερό της χρόνο παίζοντας με κοφτερά μαχαίρια, μεγάλωσε, ενηλικιώθηκε και άφησε πίσω της το άτακτο παρελθόν. Το μόνο που έχει μείνει εκεί να θυμίζει την ετερόκλητη πρωταγωνίστρια του ⟪Gia⟫ είναι το εκπάγλου καλλονής πρόσωπό της που θα μπορούσε να αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και κάλλους.

Με μητέρα την καλλονή ηθοποιό Marcheline Bertrand, δε θα έπρεπε να κάνει εντύπωση η σχεδόν πανομοιότυπη ομορφιά της διάσημης star που εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Βέβαια ακόμα και η κυρία Pitt έχει υποπέσει στην αμαρτωλή ανάγκη του Hollywood για αιώνια νεότητα και έτσι εκτός από μία ομολογουμένως αμφισβητούμενη πλαστική στη μύτη που δείχνει να έχει λεπτύνει με τον καιρό, παρατηρούμε έλλειψη ρυτίδων και κέρινο αποτέλεσμα σαν αυτό που προσδίδει η χρήση botox και ενέσιμων για την αντιμετώπιση και το γέμισμα των ρυτίδων.

Το πέρασμα των χρόνων έχει μειώσει τη στρογγυλάδα του οβάλ της προσώπου, δίνοντας μία πιο σκληρή όψη με μυτερό πηγούνι και έντονες γωνίες, που κατά πάσα πιθανότητα δεν οφείλονται σε κάποια πλαστική επέμβαση, αλλά στο ότι η αγαπημένη ηθοποιός μεγαλώνει φυσιολογικά όπως κάθε γυναίκα.

Εμείς τη λατρεύουμε όπως και να είναι και τη θαυμάζουμε γιατί κατάφερε να εξελιχθεί, να ξεπεράσει το σκοτεινό της παρελθόν και να βγει νικήτρια στην αναμέτρηση με τον ίδιο της τον εαυτό.

Συμφωνείτε;