Διάσημοι celebrities αποκαλύπτουν ποιο είναι το χειρότερο φιλί που έδωσαν ποτέ σε ταινία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διάσημοι celebrities αποκαλύπτουν ποιο είναι το χειρότερο φιλί που έδωσαν ποτέ σε ταινία

Λίγο άβολη αυτή η φάση

Τόσα χρόνια έχουμε δει αρκετά φιλιά μεταξύ διάσημων ηθοποιών σε ταινίες διαφόρων ειδών. Πάντα όμως υπάρχει ένα story πίσω από αυτά τα φιλιά, και ίσως να μην είναι τόσο διασκεδαστικό ή αστείο, όσο φαντάζεσαι. Σε πολλές περιπτώσεις οι celebrities δεν το διασκέδασαν αυτό το φιλί, και πολλοί θα ήθελαν και να μην είχε συμβεί ποτέ.

Ανά τα χρόνια πολλοί celebrities έχουν μιλήσει για κάποιο από τα φιλιά που έχουν δώσει, το οποίο ίσως και να έχει γίνει ορόσημο, και ήρθε να μάθουμε μαζί, ποιοι το διασκέδασαν και ποιοι είπαν πως ήταν το χειρότερο φιλί που έδωσαν ποτέ, χασταγκ άβολο.

Ας ξεκινήσουμε από τη Morena Baccarin, η οποία είπε πως το χειρότερο φιλί της ήταν με τον Ryan Reynolds στο Deadpool. «Έλεγα ξανά και ξανά πως το να τον φιλάω με αυτή τη μάσκα, είναι σα να φιλάω ένα τεράστιο προφυλακτικό. Μύριζε σαν γόμα σε όλη τη διάρκεια», είπε η ηθοποιός στο People.

Θυμάσαι το πρώτο φιλί της MJ με τον SpiderMan; Ο Tobey Maguire είπε πως το χειρότερο φιλί του ήταν αυτό με την Kirsten Dunst στην πρώτη ταινία που έχει χαραχθεί στη μνήμη μας. «Ήμουν κρεμασμένος ανάποδα, ήταν αργά το βράδυ, έβρεχε συνεχώς και το νερό έτρεχε μέσα στη μύτη μου. Όταν η Kirsten σήκωσε τη βρεγμένη μάσκα για να με φιλήσει, μου έκλεισε εντελώς το οξυγόνο», είχε πει στο Parade πριν από χρόνια ο ηθοποιός.

Δες μερικά ακόμη στη gallery που ακολουθεί.