Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδάει το Wild Dances σε ένα βίντεο από το 2013, που θα σε συγκλονίσει

Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδάει το Wild Dances σε ένα βίντεο από το 2013, που θα σε συγκλονίσει

Είναι καλύτερη και από τη Ruslana

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μέχρι πρότινος μία από τις καλύτερες pop τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Τα τελευταία χρόνια όμως και από τότε που πήγε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο, η καριέρα της εκτινάχθηκε στα ύψη. Κάθε φορά ακούμε κι ένα καινούργιο της τραγούδι, και πάντα έχει κάτι ακόμη να μας δώσει.

Αν τη θυμάσαι από τότε που πρωτοξεκίνησε, η εξέλιξή της είναι τρομερή, όμως πάντα μας έδειχνε τις δυνατότητές της, και το που μπορεί να φτάσει με ή χωρίς να τις αξιοποιήσει στο έπακρον. Και μιας και μιλήσαμε για το παρελθόν της, και τα πρώτα της βήματα, τη θυμάσαι όταν τραγούδησε το Wild Dances μαζί με τη Ruslana;

Το βίντεο αυτό μας έρχεται από το μακρινό πια 2013 (πριν από 7 χρόνια πλέον) και είναι από τον ελληνικό τελικό για τη Eurovision, όταν και μαθαίναμε ποιος θα μας εκπροσωπούσε. Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας μας τραγούδησαν Alcohol is free και μας έφτασαν στην 6η θέση στην τελική κατάταξη, όμως αν είχαμε στείλει τη Φουρέιρα να τραγουδάει Wild Dances ή έστω έτσι κάτι ξεσηκωτικό, ίσως και να είχαμε κερδίσει.

Στον τελικό του Ελληνικού τραγουδιού, Eurosong 2013, η Ελένη τα έδωσε όλα, και τολμούμε να πούμε πως επισκίασε ακόμη και τη Ruslana.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.