Η ντίβα Christina Aguilera και η εποχή της

Η ντίβα Christina Aguilera και η εποχή της

Πόσο λογική ή παράλογη είναι η επίδειξη ντιβισμού στην εποχή μας.

Διάβασα για την πρόσφατη κακή συμπεριφορά της Christina Aguilera στα γυρίσματα του τηλεοπτικού show που συμμετέχει με τίτλο «The Voice». Η τραγουδίστρια μπήκε στο γύρισμα όπως είπαν από το κοινό χωρίς να χαιρετήσει ή έστω να γνέψει. Στα διαλείματα δεν μίλαγε σε κανέναν ενώ τα έξι άτομα από την ομάδα «team Xtina» ήταν σε ετοιμότητα από πάνω της για να την περιποιηθούν.

Ξαφνικά της ήρθε να φύγει από το γύρισμα πετώντας τα τακούνια της. Κάποιοι σχολιάζουν τα παραπάνω ως πολύ αναμενόμενα και «για όνομα του Θεού, είναι μια σταρ οπότε σκάστε» και επίσης πληρώνεται 225,000 δολάρια το επεισόδιο. Αυτό που δεν έχω καταλάβει για τους «σταρ» εγχώριας ή εξωτερικής παραγωγής είναι το γιατί αφού απολαμβάνουν τέτοιων προνομίων και τύχης –γιατί πρόκειται και για τύχη- δεν το ανταποδίδουν γενναιόδωρα στον κόσμο που στην τελική τους το δίνει.

Εννοώ ότι για την προσωπική και συμπαντική ισορροπία τους θα είναι αποτελεσματικότερο. Επίσης σήμερα που οι σταρ δεν προκύπτουν από μύθους, όπως έκανε παλιότερα η βιομηχανία του θεάματος γιατί να μην δείχνουν την πιο ανθρώπινη και ευφυή πλευρά τους σε ένα κόσμο που δεν τους ανήκει και βασανίζεται τόσο. Αρκεί να ανοίξουν μια εφημερίδα. Εκτός αν προκύπτει ότι το να χρυσοπληρώνεσαι για να λες τη γνώμη σου σε ένα reality σε κάνει Casta Diva.