Khloe Kardashian – Tristan Thompson: Η εξέλιξη που δεν περίμενες και μάλλον θα σε απογοητεύσει

Khloe Kardashian – Tristan Thompson: Η εξέλιξη που δεν περίμενες και μάλλον θα σε απογοητεύσει

Τι συμβαίνει μεταξύ της Khloe και του πρώην της;

Κοντεύει πια να περάσει σχεδόν ένας γεμάτος χρόνος από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Tristan Thompson και την κολλητή της μικρής αδερφής της Khloe Kardashian, Jordyn Woods. Για αρκετό καιρό τότε, η προσοχή των Μέσων είχε στραφεί στο τι ακριβώς συνέβη εκείνο το περίφημο βράδυ στο πάρτι όπου φαίνεται να φιλήθηκαν οι δύο celebs, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον χωρισμό του μπασκετμπολίστα από την τηλεπερσόνα.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε, το συγκεκριμένο θέμα έχει προκύψει πολλές φορές από όλα τα μέλη της οικογένειας, ενώ από τις αναρτήσεις της Khloe στο Instagram καταλάβαμε ότι η διάσημη Kardashian προσπαθούσε να περάσει με quotes τα μηνύματά της στον πρώην της.

Κι ενώ τελευταία τη βλέπαμε να είναι σε μία πολύ καλύτερη φάση και να μην ασχολείται μαζί του, τώρα συνέβη κάτι που μας προβλημάτισε για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Η οικογένεια Kardashian έκανε party την παραμονή των Χριστουγέννων και τόσο τα μέλη της όσο κι οι καλεσμένοι έκαναν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανάμεσά τους, όμως, είδαμε και τον Tristan, o οποίος προφανώς ήταν καλεσμένος και, μάλιστα, σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται να είναι σε «πηγαδάκι» με την Khloe.

https://www.instagram.com/p/B6fOy_NhHjp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Khloe, βέβαια, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρεί με τον Tristan, ο ίδιος παρά ταύτα κάνει κάποιες κινήσεις προσέγγισης, όπως κολακευτικά σχόλια στο Instagram. Ελπίζουμε, λοιπόν, η πρόσκληση στο πάρτι να έγινε καθαρά στα πλαίσια του ότι πρόκειται για τον πατέρα της κόρης της και τίποτα παραπάνω.