Η πριγκίπισσα Diana «ποζάρει» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 4 εγγόνια της και λιώνουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Diana «ποζάρει» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 4 εγγόνια της και λιώνουμε

Έχεις δει κάτι πιο όμορφο;

Μπορεί η πριγκίπισσα Diana να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή, όμως ακόμη και νοητά βρίσκεται πάντα στις όμορφες και σημαντικές στιγμές των παιδιών και των εγγονιών της. Στον γάμο του Harry ήταν εκεί, στη βάφτιση του Louis επίσης, στη γέννηση και βάφτιση του Archie Harrison την είδαμε επίσης, και τώρα τη βλέπουμε να ποζάρει με τα τέσσερα εγγόνια της.

Και αυτά όλα υπέροχα αποτυπωμένα από το μαγικό χέρι της Autumn Ying, η οποία φτιάχνει τα πιο όμορφα royal σκίτσα που έχουμε δει ποτέ. Μετά τα παραπάνω σημαντικά γεγονότα, η Autumn έφτιαξε την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα, ζωγραφίζοντας τη Diana να ποζάρει δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πίσω από το γιορτινό τραπέζι, παρέα με τα τέσσερα εγγόνια της.

Πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και ο μικρός Louis βρίσκονται μπροστά της, ενώ εκείνη έχει στην αγκαλιά της τον μικρούλη Archie Harrison. Και αν μας ρωτάς ναι, αυτή είναι η πιο όμορφη royal χριστουγεννιάτικη κάρτα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, και ας μην είναι πραγματική. Η Autumn έκανε το θαύμα της και σε κάνει να αναρωτιέσαι, είναι δυνατόν μετά από αυτή την εικόνα, να μην πιστεύεις στη Χριστουγεννιάτικη μαγεία;

Η Autumn μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία της με την παρακάτω λεζάντα: «Όσο μεγαλώνεις η χριστουγεννιάτικες λίστες μικραίνουν, γιατί τα πράγματα που θες δεν αγοράζονται. Αγάπα την οικογένειά σου. Πέρνα χρόνο μαζί τους, να είσαι ευγενική και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Μην αφήνετε χώρο για αμφιβολίες και μετάνοιες. Το αύριο δεν είναι σίγουρο για κανέναν και το σήμερα είναι μικρό. Ας ζήσουμε τις ζωές μας στο έπακρον με τους αγαπημένους μας ανθρώπους αυτές τις γιορτινές μέρες».

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.