Bomba! Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μαγιό της και μας χάρισε την πιο sexy πόζα της

Bomba! Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μαγιό της και μας χάρισε την πιο sexy πόζα της

Κάπως έτσι περνάει στις Φιλιππίνες

Τις διακοπές των Χριστουγέννων κάθε χρόνο τις περιμένουμε για έναν και μόνο λόγο. Για να δούμε ποιος θα είναι ο εξωτικός προορισμός των Μπόμπα-Τανιμανίδη για τις γιορτές. Κάθε χρόνο πηγαίνουν και κάπου διαφορετικά, και εμείς απολαμβάνουμε τη θέα που μας δίνουν μέσα από τα Instagram stories και posts στα accounts τους. Το φετινό ταξίδι, προορισμό είχε τις Φιλιππίνες και το Παλαουάν, όμως η πρώτη τους μέρα δεν ήταν όπως ακριβώς περίμεναν.

Μια αναποδιά τους έτυχε, αφού το ζευγάρι λίγες ώρες μετά την άφιξή του έπεσε πάνω σε τυφώνα, ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή από την περιοχή. Οι δυο τους είναι καλά, όμως φυσικά μοιράστηκαν το ευτράπελο αυτό με τους fans τους. Λίγες ώρες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα μας αντάμειψε ανεβάζοντας την πιο sexy φωτογραφίας της, μέχρι στιγμής από το ταξίδι.



Η Χριστίνα είχε την ονομαστική της γιορτή πριν από δύο ημέρες και γι’ αυτό το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο. Μας χάρισε μια εντελώς καλοκαιρινή και πολύ sexy φωτογραφία της και εμείς έχουμε σηκωθεί και χειροκροτάμε (αφού έχουμε ήδη αφήσει ό,τι τρώγαμε). Το κορμί της έχει γίνει απίστευτο μετά τη γυμναστική και τα αποτελέσματα τα έχεις μπροστά στα μάτια σου.

Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας δούμε (για μια ακόμη φορά μαζί σου) τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.