Η πριγκίπισσα Charlotte υποκλίνεται στη βασίλισσα και το βίντεο της γίνεται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Charlotte υποκλίνεται στη βασίλισσα και το βίντεο της γίνεται viral

Η πιο γλυκιά στιγμή της Charlotte

Την ημέρα των Χριστουγέννων η Charlotte, ο πρίγκιπας George κα τα υπόλοιπα μέλη της royal family παρευρέθηκαν στο Sandrigham για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, όπως κάθε χρόνο. Φέτος όμως, η Charlotte και ο George έκαναν το ντεμπούτο τους στον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο περίπατο και μας χάρισαν τις πιο ωραίες φωτογραφίες.

Βέβαια υπάρχει ακόμη ένας λόγος για να μιλάμε σήμερα για την 4χρονη Charlotte, η οποία έκανε κάτι το οποίο έγινε viral σε χρόνο dt. Η Charlotte βγαίνοντας από την εκκλησία υποκλίθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ που μπήκε στο αυτοκίνητό της, και φυσικά το βίντεό της αυτό έγινε viral αμέσως. Βλέπεις δεν βλέπουμε συχνά τη Charlotte να υποκλίνεται, και αυτή ήταν μία πολύ όμορφη και γλυκιά στιγμή.

Το βίντεο τραβήχτηκε από το BBC και δείχνει τη δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton να κρατάει την κόρη της από το χέρι και να υποκλίνονται μαζί στην Ελισάβετ, η οποία αποχωρούσε οδικώς από την εκκλησία. Η Charlotte μιμήθηκε την μαμά της και μας χάρισε μία υπέροχη στιγμή.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Charlotte γίνεται viral, αφού το καλοκαίρι είχε κάνει μία κίνηση, η οποία σχολιάστηκε ιδιαιτέρως.