Ξεσπά η φίλη της Meghan Markle: Τα πικρόχολα σχόλια για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα και το photoshop

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξεσπά η φίλη της Meghan Markle: Τα πικρόχολα σχόλια για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα και το photoshop

Σε έξαλλη κατάτασταση

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γιόρτασαν φέτος τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί με τον Archie Harrison. Οι Sussexes μία μέρα πριν από τα Χριστούγεννα μας χάρισαν την καλύτερη φωτογραφία τους ever, αφού η χριστουγεννιάτικη κάρτα που ανέβασαν, είχε κύριο πρωταγωνιστή τον μικρό Archie.

Κι εκεί που είχαμε πειστεί πως αυτή είναι η καλύτερή τους φωτό με διαφορά, έρχεται ένα άρθρο της Daily Mail, που αναφέρει πως το κεφάλι της Meghan Markle μοιάζει σαν να έχει φωτοσοπαριστεί επάνω στην εικόνα. Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα σχόλια έπεσαν βροχή και φυσικά ήρθε και μια πληρωμένη απάντηση, που σίγουρα δεν περίμενες.

Η χριστουγεννιάτικη αυτή φωτό με τους τρεις τους τραβήχτηκε από την κολλητή της Meghan Markle, Janina Gavankar, η οποία φυσικά και δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το θέμα. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε ολόκληρη την φωτογραφία στο Instagram account της, και ξέσπασε δημόσια για τα πικρόχολα σχόλια και το υποτιθέμενο photoshop σε αυτή.

«Είμαι πολύ περήφανη που έβγαλα αυτή τη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία για μία από τις αγαπημένες μου φίλες και την οικογένειά της. Αυτή είναι η original φωτογραφία που στάλθηκε (την έχουν κόψει για να ταιριάζει στο Instagram). Όσο για τη Mail βλέπω πως η εκστρατεία κατά της φίλης μου συνεχίζεται. Πολύ ωραίο photoshop της μη φωτοσοπαρισμένης φωτογραφίας μου.



Μπορούμε τώρα να γυρίσουμε όλοι στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και όχι στο πνεύμα της κακίας;».
Δες παρακάτω στο βίντεο πως ήταν η φωτό πριν κοπεί για να ταιριάζει στις διαστάσεις του Instagram.