Κυριάκος-Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με τα παιδιά τους που «έριξε» το Instagram

Κυριάκος-Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με τα παιδιά τους που «έριξε» το Instagram

Μα δες πόσο όμορφοι είναι

Στο Μέτσοβο περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, κάτι που μας έκανε γνωστό μέσα από το Instagram account του πριν από περίπου ένα εικοσιτετράωρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από Πρωθυπουργός είναι ένα πολύ τρυφερός και δοτικός μπαμπάς και σύζυγος και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε συχνά.

Εχθές το απόγευμα ο Πρωθυπουργός ανέβασε στο προσωπικό του account στο Instagram την ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία που είδαμε μέχρι σήμερα. Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη πόζαραν μαζί με τα παιδιά τους, με φόντο ένα υπέροχο τοπίο. Κωνσταντίνος, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη φόρεσαν τα αθλητικά τους ρούχα και αν μπορούμε να καταλάβουμε από τη φύση της φωτογραφίας, μάλλον έκαναν κάποιον περίπατο στην εξοχή.

Ο Κυριάκος συνόδεψε τη φωτογραφία του με το πιο τρυφερό και γλυκό caption και έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του στον κόσμο. «Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά», έγραφε η λεζάντα και τα σχόλια με τα likes έπεσαν βροχή στο post. Δες τους στη gallery που ακολουθεί.