Η Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι στο πιο αποκαλυπτικό βίντεο της ever

Η Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι στο πιο αποκαλυπτικό βίντεο της ever

Είναι κορμάρα και τη χειροκροτάμε

Τα χρόνια περνούν και οι άνθρωποι αλλάζουν. Και αν υπάρχει ένα κορίτσι που έχει σημειώσει σημαντική εξέλιξη είναι η Χριστίνα Μπόμπα, που κάθε χρόνο που περνάει είναι όλο και καλύτερη. Οι εξωτικές της διακοπές με τον Σάκη Τανιμανίδη είναι ένα από τα θέματα που σχολιάζουμε πάντα σε αυτή τη γιορτινή περίοδο, και οι εικόνες που μας χαρίζουν είναι το κάτι άλλο.

Θα είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν κοιτάζουμε τα stories και τις φωτογραφίες τόσο για τα τοπία, όσο για την ίδια τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία καταμεσής του χειμώνα ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και μας αποδεικνύει πως η σκληρή γυμναστική αποδίδει καρπούς. Το σώμα της έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, και θα ήταν ψέμα, αν σου λέγαμε πως δεν τη θαυμάζουμε.



Η Χριστίνα γυμνάζεται πάντα, ακόμη και στις διακοπές της και το ίδιο έκανε και στις Φιλιππίνες, όπου ανέβηκε –και ύστερα κατέβηκε- 300 σκαλιά. Αν έχεις πάει στο Ναύπλιο που είναι κομματάκι περισσότερα θα ξέρεις πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μέσα σε όλα τα stories της όμως υπήρχε κι ένα βίντεο, το πιο αποκαλυπτικό ever θα λέγαμε, στο οποίο έκανε snorkeling.

Και όχι το αποκαλυπτικό δεν ήταν στο θαλάσσιο σπορ, αλλά στο μπικίνι που φορούσε, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της. Λίγη ώρα μετά το βίντεο αυτό κατέβηκε, επομένως αν δεν το έχεις δει δεν μπορείς να καταλάβεις για τι κορμάρα σου μιλάμε, με όποια λόγια και αν το εξηγήσουμε. Και αφού αυτό δεν υπάρχει πια, μπορείς να δεις αυτό στο οποίο κάνει βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά, κάνοντας μας να ζηλεύουμε λιγάκι που εμείς καθόμαστε δίπλα σε κάποιο τζάκι και χαζεύουμε τηλεόραση.