Ο πιο hot ηθοποιός του Hollywood είναι και πάλι εργένης και μόλις έκανε προφίλ σε date app

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο hot ηθοποιός του Hollywood είναι και πάλι εργένης και μόλις έκανε προφίλ σε date app

Μήπως είσαι έτοιμη να τον αναζητήσεις;

Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχεις μάθει τα νέα ο hot ηθοποιός του Hollywood χώρισε με τη σύντροφό του και είναι και πάλι single. Και φυσικά εκτός από single είναι και φουλ διαθέσιμος, αφού έφτιαξε προφίλ σε date app (και δεν εννοούμε το Tinder) και σε περιμένει. Μάλλον δηλαδή. Προτού λοιπόν χωρίσεις με τον φίλο σου μπες να τσεκάρεις το σίγουρα super sexy προφίλ του και ύστερα αποφασίζεις αν αξίζει τον κόπο.

Βέβαια όταν πρόκειται για τον Channing Tatum οι επιλογές δεν είναι και πολλές. Ο κούκλος ηθοποιός που χώρισε πριν από περίπου έναν μήνα με τη Jessie J, τι κι αν εμείς το μάθαμε αργότερα, είναι και πάλι single και ήδη έτοιμος να βρει το άλλο του μισό. Η πρώην σύζυγός του, με την οποία έχουν και μία κόρη μαζί, όχι μόνο προχώρησε μετά τον χωρισμό τους, μα περιμένει και δεύτερο παιδάκι. Επομένως γιατί κι εκείνος να μην ακολουθήσει το παράδειγμά της;

Ο Channing έφτιαξε προφίλ σε γνωστό date app (ονομάζεται Raya και προσελκύει κυρίως καλλιτέχνες, ηθοποιούς κ.ο.κ) και κάτι μας λέει ότι είναι super hot (αλήθεια δεν έχουμε δει τίποτα…ακόμη). Το Us Weekly μάλιστα που επιβεβαιώνει την είδηση αυτή αναφέρει πως ο sexy ηθοποιός γράφει στο προφίλ του: «Και ναι, κάποτε ήμουν στρίπερ, sorry».

Και κάπου εδώ τα λόγια περιττεύουν. Νιώθεις έτοιμη για να κατεβάσεις την εφαρμογή και να τον ψάξεις;