Jennifer Aniston-Brad Pitt: Η απόφαση που πήραν μας έκανε να αναφωνήσουμε «wow»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jennifer Aniston-Brad Pitt: Η απόφαση που πήραν μας έκανε να αναφωνήσουμε «wow»

Οκ, απλά τους λατρεύουμε

Δεν είναι μία η φορά που σου έχουμε πει πόσο ανώτερο άνθρωπο θεωρούμε την Jennifer Aniston, δεν είναι καν δύο. Η 50χρονη ηθοποιός μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν κι έχει συγχωρήσει τον Brad Pitt για την απιστία του, και δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε μάθει πως έχουν περάσει χρόνο μαζί, σε πάρτι γενεθλίων και σε χριστουγεννιάτικα events.

Τώρα οι δυο τους πήραν μια απόφαση, η οποία μας έκανε πραγματικά να αναφωνήσουμε «wow» και να χειροκροτήσουμε το πόσο πολιτισμένοι και ανώτεροι άνθρωποι είναι. Ενώ η Angelina Jolie μας έχει αποδείξει –εξωτερικά τουλάχιστον- πόσο μισεί τον Brad Pitt για τον χωρισμό και που δημιούργησε όλη αυτή την κατάσταση ανάμεσά τους, η Jennifer μας αποδεικνύει πως αν και απατημένη είναι κλάσεις ανώτερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly αναφέρουν πως Brad και Jennifer αποφάσισαν να θάψουν το παρελθόν, και με αυτό εννοούμε, το γεγονός πως ο ηθοποιός άφησε τη Jen για την Angelina Jolie. «Ο λόγος που ο Brad και η Jen τα πάνε τόσο καλά είναι γιατί έχουν αποφασίσει να θάψουν πια το παρελθόν, και να μην αναλύουν τι πήγε λάθος», αναφέρει η πηγή και συνεχίζει: «Και οι δύο προχωρούν μπροστά και δεν κοιτάζουν πίσω πια. Έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Προσπάθησε να κάνει τροποποιήσεις. Δεν συνειδητοποίησε το μέγεθος του κακού που προκάλεσε στη Jennifer εκείνη τη στιγμή. Ήταν τόσο τρελαμένος με την Angelina Jolie και δεν μπορούσε να δει έξω από το τούνελ αυτό».

Πλέον όμως είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό!