Αν νόμιζες πως τα είδες όλα, τότε δεν έχεις δει τις Pippa & Carole Middelton με μπικίνι στην παραλία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν νόμιζες πως τα είδες όλα, τότε δεν έχεις δει τις Pippa & Carole Middelton με μπικίνι στην παραλία

Ναι, έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννα

Την ημέρα των Χριστουγέννων η Kate Middleton βρισκόταν στο Sandrigham μαζί με τον σύζυγό της William και τα παιδιά της George και Charlotte, προκειμένου να παρευρεθούν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία με τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως κάθε χρόνο. Κι ενώ αρκετούς χειμώνες έχουμε δει την οικογένειά της να τη συνοδεύει στο Sandrigham, η αδερφή της Pippa και η μητέρα της Carole επέλεξαν κάτι διαφορετικό.

Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε με τα μπικίνι τους να βγαίνουν από τη θάλασσα στο St. Barts, απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο. Η 36χρονη αδερφή ης δούκισσας του Cambridge και η 64χρονη μητέρα της, μας έβαλαν τα γυαλιά με το κορμί τους, και ναι ομολογούμε πως ζηλέψαμε με αυτόν τον τρόπο εορτασμού.

Αν νόμιζες λοιπόν πως τα έχεις δει όλα, τότε μάλλον δεν έχεις δει την 64χρονη μητέρα της Kate, Carole, με μπικίνι. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η Carole φόρεσε το μπικίνι της και σε πληροφορούμε πως για την ηλικία της έχει άψογο κορμί και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία άλλη γυναίκα. Μητέρα τριών παιδιών και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα, ενώ τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της έδειχναν ιδιαίτερα ηλιοκαμένοι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Kate Middleton πρέπει να ζήλεψε λιγάκι που δεν ήταν μαζί τους.



Με πληροφορίες από τη DailyMail