Όπα! Τι έχουμε εδώ; Η φωτό της Kourtney Kardashian απέδειξε κάτι που υποψιαζόμασταν καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπα! Τι έχουμε εδώ; Η φωτό της Kourtney Kardashian απέδειξε κάτι που υποψιαζόμασταν καιρό

Και ναι μας χαροποιεί αυτό

Αν πίστευες πως το 2019 θα φύγει και θα μας αφήσει χωρίς κάποια σπουδαία επανασύνδεση έκανες μεγάλο λάθος. Η οικογένεια Kardashian βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο επίκεντρο σχολιασμού, αφού η επανασύνδεση για την οποία μιλάμε, ανήκει σε μέλος της εν λόγω οικογένειας. Μην είναι η Kylie Jenner με τον Travis Scott, ή μήπως η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson;

Αν σκέφτηκες κάποια από τις δύο και πάλι ήσουν λάθος, γιατί η επανασύνδεση ήρθε από το στρατόπεδο της Kourtney Kardashian, η οποία απ’ όσο καταλάβαμε επανασυνδέθηκε με τον πρώην, Younes Bendjima και μάλιστα υπάρχει και απόδειξη γι’ αυτό. Όχι δεν τους απαθανάτισε απλά ο φακός στο δρόμο, ούτε τους είδαμε σε τρυφερές περιπτύξεις. Τη απόδειξη για την επανασύνδεσή τους έκανε η ίδια η Kourtney Kardashian.

Στο καθιερωμένο πάρτι των Kardashian/Jenner για τα Χριστούγεννα, η Kourtney συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Younes, τον οποίο μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram account της, επιβεβαιώνοντας έτσι κάθε υποψία που ενδεχομένως να είχες. Και η φωτογραφία αυτή εκτός από μία απλή φωτό ανάμεσα σε άλλες στο προφίλ της, είναι και μία επίσημη απόδειξη της επανασύνδεσής τους.

Και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού πάντα πιστεύαμε πως οι δυο τους ταιριάζουν αρκετά, παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.