Η Irina Shayk στην πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της ever. Αντέχεις να τη δεις;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Irina Shayk στην πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της ever. Αντέχεις να τη δεις;

Είναι αυτό που θες να δεις λίγο πριν τη Πρωτοχρονιά;

Η Irina Shayk αποχαιρετά το 2019 ελεύθερη και ωραία, όμως η δεκαετία αυτή της αφήνει το καλύτερο δώρο. Την μικρή Lea de Seine, την σχεδόν 3χρονη κόρη που απέκτησε με τον Bradley Cooper. Μπορεί οι δύο stars να μην είναι πλέον μαζί, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε, πως ήταν ένα από τα πιο όμορφα και sexy ζευγάρια της δεκαετίας.

Και η Ρωσίδα καλλονή επιλέγει να αποχαιρετίσει τη χρονιά, ποστάροντας μία από τις πιο sexy φωτογραφίες της ever. Sexy και super αποκαλυπτική, αυτές είναι οι δύο οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Irina Shayk. Το θέμα είναι άλλο, εσύ αντέχεις να τη δεις;

Φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, η Irina στάθηκε σε μια παραλία και μας απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο κορμάρα είναι. Ναι, το κορίτσι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία έχει γίνει μαμά, και το σώμα της δεν το μαρτυρά με τίποτα. Οι φονικές αναλογίες της τρελαίνουν κάθε αρσενικό, και αν είσαι γυναίκα δε γίνεται να μην ζηλέψεις το κορμί της.

Λίγο πριν βγει το 2019 λοιπόν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Irina Shayk και με μια φωνή φωνάζουμε για το πόσο sexy είναι.