Η τρυφερή αφιέρωση στη Δέσποινα Βανδή και η απάντηση της τραγουδίστριας που μας έλιωσε

3 SHARES

Μια μεγάλη θαυμάστρια και φίλη έχει η Δέσποινα Βανδή, η οποία και της έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στο Instagram. Ο λόγος για τη Δαάνη Μπάρκα, την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου που είναι πια καλή φίλη τόσο με την Βανδή όσο και με την κόρη της Μελίνα. 

Ιδού όσα έγραψε η Δανάη:

«Η Δέσποινα. Το 1999 κάπου ανάμεσα στον Κραουνάκη και την Κική Δημουλά-που στο σπίτι ακούγονταν όλη μέρα- μια φίλη μου μου έμαθε το «Γέλα μου» και την Δέσποινα Βανδή. Έγινα μεγάλη θαυμάστρια γιατί μου φαινόταν λαμπερή,πάντα χαμογελαστή και με ταλέντο.Το 2005 την γνώρισα στο θέατρο Αποθήκη και έπαθα τρέλα. Από το 2008 κάθε χρόνο είμαι πάντα στην Δέσποινα. Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτό μου με γοήτευε πάντα σε εκείνη ήταν η αλήθεια της. Η αισθητική της. Ο επαγγελματισμός της.

Το πόσο σοβαρά παίρνει αυτό που κάνει. Όταν γνώρισα τα παιδιά της-ο άνθρωπος φαίνεται από τα παιδιά του λέει η γιαγιά μου- είδα ότι όντως είναι μια φοβερή τυπισσα...και την λάτρεψα ακόμα πιο πολύ. Τώρα πια έχω την χαρά να την συναναστρέφομαι,να της λέω τις σκέψεις μου,να περνάω βράδια μαζί της και να παίρνω την φοβερή ενέργεια του «ροζ» καμαρινιού. Όσο την γνώριζα σαν καλλιτέχνη την αγαπούσα,όσο την γνωρίζω σαν άνθρωπο την λατρεύω. Είναι απ αυτούς τους ανθρώπους που δεν σταματάει να προσπαθεί ποτέ,πάντα παλεύει για το καλύτερο,ασχολείται και με την τελευταία λεπτομέρεια που αφορά στην δουλειά της,είναι πάντα ευγενική-ακόμα και στα δύσκολα,είναι πάντα έτοιμη για όλα,κάνει ένα ολόκληρο μαγαζί να είναι όρθιο 2 ωρες και να τραγουδάει ( αν δείτε τι γίνεται φετος στο acro θα συνειδητοποιήσετε τι εννοώ ) και δεν χάνει ποτέ το χαμογελό της. Τέτοιους ανθρώπους να θαυμάζουμε..Ανθρώπους που πάνω και κάτω απ τη σκηνή είναι υπέροχοι,με ωραία ενέργεια,με ωραία μυαλά,με χιούμορ με πίστη στα όνειρα τους και παιδεία.

Δε δε Δεσποινα ✨♥️
Σ’ αγαπώ ♥️
——
Έκθεση 16ης γυμνασίου με τίτλο «Η φίλη μου Δέσποινα».

Πριν μερικές ημέρες άλλωστε είχαμε δει την Δανάη στο Acro, το κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή να τραγουδά παρέα με την κόρη της Δέσποινας:

Η απάντηση της Βανδή ήταν όπως καταλαβαίνεις εξίσου τρυφερή. 

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ