Ελένη Μενεγάκη: Οι εξωτικές διακοπές στις Μαλδίβες και οι ονειρικές φωτό με μπικίνι

Ελένη Μενεγάκη: Οι εξωτικές διακοπές στις Μαλδίβες και οι ονειρικές φωτό με μπικίνι

Περνάει υπέροχα

Τις πιο όμορφες διακοπές κάνει την περίοδο των Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν επέλεξε έναν ζεστό, χιονισμένο προορισμό για να πάει με την οικογένειά της. Αντίθετα ξύπνησε το καλοκαίρι μέσα της, και ο προορισμός που διάλεξε, ήταν οι εξωτικές Μαλδίβες. Εσύ μπορεί να κάθεσαι δίπλα από το τζάκι και να χαζεύεις τη φωτιά με μια σοκολάτα στο χέρι, η Ελένη όμως φόρεσε το μπικίνι της και ξεχύθηκε στις ολόλευκες εξωτικές παραλίες.

Και φυσικά δεν γινόταν να μην ανεβάσει και δικές της φωτογραφίες στο Instagram account της. Μπορεί τις προάλλες να μας εξέπληξε με τη φωτογραφία της μικρής Μαρίνας, σήμερα όμως το μενού είχε διπλή εξωτική Ελένη, και ναι ομολογούμε πως ζηλέψαμε αρκετά. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια φόρεσε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε φοίνικες και με «μαγικά» κοχύλια στα χέρια.

«Μια νέα χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες! Ότι κι αν θέλεις να κάνεις, να το κάνεις με την καρδιά σου», έγραφε το caption της μίας της φωτογραφίας, ενώ στην άλλη αρκέστηκε στο να μας καλημερήσει φορώντας μαγιό, παρεό και καπέλο, ηλιοκαμένη και με μεγάλα κοχύλια στα χέρια της.

Όμορφη και ανέμελη απολαμβάνει τις διακοπές της, κι εμείς τη στηρίζουμε κάνοντας ένα τεράστιο like στις φωτογραφίες της. Αν ακόμη δεν τι έχεις δει, δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να τις δεις.