Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός του Game Of Thrones

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός του Game Of Thrones

Το Hollywood θρηνεί

Βαθιά θλίψη έχει πέσει στο Hollywood, μετά την είδηση του θανάτου, του διάσημου ηθοποιού από το Game of Thrones. Στις 24 Δεκεμβρίου ο 35χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Belfast βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ο 35χρονος εκτός από ηθοποιός δούλευε και ως DJ σε ιδιωτικά πάρτι, κάτι που τον έκανε ακόμη πιο γνωστό και αγαπητό στον κόσμο.

Τον γνώρισες μέσα από το Game of Thrones, όπου κι έκανε το body double του Theon Greyjoy, τον οποίο έπαιζε ο Alfie Allen. Ο Andrew Dunbar αγαπούσε πολύ τη δουλειά του και τον αγαπούσαν επίσης γιατί πάντα την έκανε με μεράκι. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος, και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία.

Οι συνθήκες θανάτου του, παραμένουν άγνωστες και αδιευκρίνιστες, ενώ όλοι αναφέρονται στο πόσο απρόσμενα και ξαφνικά έφυγε. Η είδηση του θανάτου κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όμως υπάρχει κάτι λάθος σε όλο αυτό. Τα ξένα κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αναφέρονται στον θάνατο του Andrew Dunbar χρησιμοποιούν λάθος φωτογραφία.

Αναφέρουν μάλιστα πως υπάρχει ακόμη ένας ηθοποιός με το όνομα Andrew Dunbar, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε ταινίες του Hallmark Channel, ενώ έχει εμφανιστεί και στη σειρά When Calls the Heart. Η φωτογραφία που κυκλοφορεί δεν είναι η σωστή, κάτι που έχει μπερδέψει αρκετά τους fans και των δύο ηθοποιών.

Δες τον κανονικό με το κοστούμι του από το Game of Thrones στη gallery που ακολουθεί.