Η σύζυγος του Doda Miranda μας δείχνει τη μαμά της και μάθαμε μόλις σε ποιον έμοιασε

Η σύζυγος του Doda Miranda μας δείχνει τη μαμά της και μάθαμε μόλις σε ποιον έμοιασε

Like mother, like daughter

Η Denize Severo είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Alvaro de Miranda Neto, και με την οποία παντρεύτηκε λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση. Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε έκλεισαν ένα χρόνο παντρεμένοι και φυσικά είναι πολύ ευτυχισμένοι. Τους βλέπουμε να ταξιδεύουν μαζί πολύ συχνά, μέσα από τα Instagram accounts τους, και τους βλέπουμε συχνά και σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Αυτή τη φορά, λίγες μόλις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, η Denize αφιέρωσε ένα post στη μαμά της, η οποία είχε εχθές τα γενέθλιά της. Η δημοσιογράφος ανέβασε κάμποσες φωτογραφίες μαζί της, από τον γάμο της και όχι μόνο, και συνοδεύοντας το post με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, της ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Η μαμά της δημοσιογράφου είναι πανέμορφη για την ηλικία της, ενώ θα λέγαμε πως μοιάζουν και πάρα πολύ. Η έκφραση το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, ίσως είναι πολύ «μικρή» για να περιγράψει την ομοιότητά τους. Η Denize δείχνει να έχει απίστευτη αδυναμία στη μαμά της και αυτό μας απέδειξε και μέσα από το post που έκανε πριν από μερικές ώρες για τα γενέθλιά της.

«Σήμερα είναι η μέρα σου αγαπημένη μητέρα μου @siriasevero. Χαρούμενα γενέθλια !! ????Ο πιστός μου «συνοδός», φίλη για όλες τις ώρες, το μέρος που βρίσκω ασφάλεια κάθε μέρα. Μητέρα πολεμίστρια! Είσαι η έμπνευσή μου και ένα υπέροχο παράδειγμα γυναίκας! Αξίζεις το καλύτερο στον κόσμο, υγεία, αγάπη, χαρές και επιτεύγματα! Ο Θεός να σε ευλογεί καθημερινά! Σε αγαπώ!».