Αυτό το χλιδάτο δώρο θέλει να κάνει ο πρίγκιπας William στην Kate Middleton για τα γενέθλιά της

Αυτό το χλιδάτο δώρο θέλει να κάνει ο πρίγκιπας William στην Kate Middleton για τα γενέθλιά της

Γεμάτο χλιδή το δώρο του William στην Kate

Στις εννιά Ιανουαρίου του 2020, η Kate Middleton θα σβήσει 38 κεράκια στην τούρτα της. Φαίνεται λοιπόν πως ο πρίγκιπας William αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού του Harry που είχε οργανώσει ολόκληρο ταξίδι για τα 38α γενέθλια της Meghan το καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Life & Style, ο δούκας του Cambridge αποφάσισε να κάνει δώρο στην Kate ένα χλιδάτο ταξίδι στο αγαπημένο τους νησί της Καραϊβικής, το Mystique.

Παρέα με τον μελλοντικό βασιλιά και την βασίλισσα, θα βρίσκονται και τα τρία τους παιδιά ενώ πηγή τονίζει:



«Ο William θέλει να ευχαριστήσει την οικογένειά του και ετοιμάζει ταξίδι στο Mystique με κάθε κόστος. Θα είναι μια μεγάλη έκπληξη ενώ το σπίτι που έχει κλείσει ο William κοστίζει 15 εκατομμύρια λίρες, έχει επτά υπνοδωμάτια και μια τεράστια πισίνα, ενώ διαθέτει και ιδιωτικό σεφ, γυμναστήριο και γήπεδο τένις.

Και μην νομίζεις πως ο πρίγκιπας δεν σκέφτηκε την Kate που θα πρέπει να φροντίσει και τα τρία τους παιδιά, γι΄αυτό το λόγο έχει ήδη οργανώσει μαθήματα σέρφινγκ, σπα και καταδύσεις μόνο για τους δύο τους.

Τα τρία πριγκιπόπουλα, George, Charlotte και Louis, θα επιβλέπει προσωπικό που θα φροντίζει να φτιάχνουν κάστρα στην άμμο, να κολυμπούν και τώρα που και ο Louis μεγάλωσε θα μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο William και η Kate δεν είχαν άδεια όπως είχε ο Harry με την Meghan που βρίσκονται ακόμα σε διακοπές έξι ολόκληρων εβδομάδων.

Κι επειδή μπορεί να μην θυμάσαι ποιο δώρο είχε κάνει η Kate στον William για τα γενέθλιά του μέσα στον Ιούνιο, να στο θυμήσουμε εμείς.