Αγνώριστη! Αυτές οι φωτό της Κάτιας από το GNTM δείχνουν πως είναι ακόμη πιο όμορφη και γλυκιά

Αγνώριστη! Αυτές οι φωτό της Κάτιας από το GNTM δείχνουν πως είναι ακόμη πιο όμορφη και γλυκιά

Θα την αναγνώριζες;

Μια νέα δεκαετία καλωσορίσαμε πριν από μερικά 24ωρα όμως μοιάζει σαν να μην άλλαξε τίποτα απολύτως. Το 2019 μας άφησε με πολλές ωραίες στιγμές, είχε όμως και κακές. Ποιος θέλει όμως να θυμάται τις κακές; Εμείς θα εστιάσουμε στα καλά, και θα σου μιλήσουμε για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το φετινό Greece’s Next Top Model, και συζητήθηκε όσο κανένα.

Είναι μία από τις δύο νικήτριες, και φυσικά αναφερόμαστε στην Κάτια Ταραμπανκό, η οποία έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Νέα όμορφη και με σωματάρα, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό μέσα στο σπίτι του GNTM και τις δοκιμασίες, και φυσικά κατέκτησε τον στόχο της. Την Κάτια την είχαμε ξαναδεί όμως σε αρκετά πράγματα προτού δηλώσει συμμετοχή στο reality μοντέλων.

Σε ένα video clip του Χρήστου Χολίδη, σε μία καθημερινή σειρά που προβλήθηκε στους δέκτες μας από τον ANT1, και πάντα ήταν άψογη. Είδαμε όμως και κάποιες φωτογραφίες της από το 2015, οι οποίες πραγματικά μας έκαναν αφενός να μην την αναγνωρίσουμε αμέσως, αφετέρου μας απέδειξαν πως ήταν πάντα κούκλα και γλυκύτατη. Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, προβλήθηκε ένα βίντεο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2015, όπου η Κάτια βρίσκεται στο πλατό ως μοντέλο make up, με τη μακιγιέζ να δείχνει τις τάσεις της σεζόν στο υπέροχο πρόσωπο της Κάτιας.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί και πες μας θα την αναγνώριζες αν δεν σου λέγαμε ποια είναι;