Η Lady Gaga υποδέχτηκε το 2020 με παθιασμένα φιλιά με τον νέο της σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Lady Gaga υποδέχτηκε το 2020 με παθιασμένα φιλιά με τον νέο της σύντροφο

Ποιος Bradley;

Εάν υπάρχει ένα ειδύλλιο που μας απασχόλησε όσο λίγα μέσα στο 2019, αυτό δεν ήταν άλλο από την Lady Gaga και τον Bradley Cooper, οι οποίοι μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή των βραβείων Oscar σχεδόν μας έπεισαν πως ο έρωτας που υπάρχει ανάμεσά τους είναι κάτι περισσότερο από φλογερός. Τα βλέμματα που αντάλλαξαν επί σκηνής έκαναν το Twitter να οργιάσει, κι εμάς να πιστέψουμε πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.



Λίγο αργότερα ήρθε και ο χωρισμός του Bradley με την Irina, κάνοντας τις φήμες να μοιάζουν ακόμη πιο αληθινές. Ωστόσο όπως είδαμε ποτέ δεν συνέβη κάτι ανάμεσά τους και ούτε υπήρξε η παραμικρή υποψία πως οι δυο τους είναι σε σχέση ή οτιδήποτε άλλο. Η Lady Gaga μάλιστα έκανε και μία σύντομη σχέση με τον ηχολήπτη Dan Horton, η οποία όμως έληξε άδοξα.

Και αν νόμιζες πως το 2020 θα τη βρει single, έκανες ίσως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή σου. Η 32χρονη υποδέχτηκε το νέο έτος, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά με άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, κάτι που σημαίνει δύο πράγματα. Είτε έχει βρει τον νέο της σύντροφο, είτε ήταν ένα τυχαίο συμβάν.

Και θα μπορούσαμε εύκολα να πιστέψουμε το δεύτερο γιατί Gaga είναι αυτή, όμως την Πρωτοχρονιά εθεάθη να φεύγει από το jazz show της στο Las Vegas, με τον ίδιο μυστήριο άντρα, με τον οποίο και κρατιόταν χέρι χέρι.

Μήπως ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει κάτι;



Πηγή φωτογραφιών: minnosmagazin