Αυτό είναι το trick της Μαρίας Σολωμού για να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Αυτό είναι το trick της Μαρίας Σολωμού για να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Και όχι δεν το είχες φανταστεί

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, την οποία όμως δεν βλέπαμε πολύ συχνά αφού δεν είχε κάποιο προφίλ στα social media. Πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε μέλος του Instagram, κι έτσι ακολουθώντας τη, μάθαμε για εκείνη πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που γνωρίζαμε.

Επίσης μέσα από posts που ανεβάζει έχουμε αντιληφθεί το πόσο εκπληκτικό σώμα έχει, αλλά και πόσο sexy μπορεί να γίνει φορώντας απλά και μία φόρμα. Η Μαρία Σολωμού μοιράζεται πολλά μυστικά της μέσα από το account της, όμως αυτό που «αποκάλυψε» εχθές ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα.

Η 45χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το beauty trick της για να δείχνει 20 χρόνια νεότερη. Και το καλύτερο από όλα, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κι εσύ όπου και αν βρίσκεσαι…περίπου δηλαδή, γιατί αν είσαι στο Dubai ας πούμε δεν θα δουλέψει. Η Μαρία Σολωμού ανέβασε στο account της σε μορφή story, μία φωτογραφία, η οποία έγραφε ακριβώς το κόλπο της.

«Εν τω μεταξύ έχει αυτό το υπέροχο κρύο που αν βγεις κάνα 5λεπτο έξω, κάνεις θεραπεία αντιγήρανσης, επανόρθωσης, ανάπλασης δέρματος», έγραφε η φωτό και η ηθοποιός πρόσθεσε σαν σχόλιο «Από αύριο επίσημα 25 εγώ». Προφανώς εννοούσε 25 ετών, και προφανώς το trick είναι να βγεις έξω στο κρύο για να σφίξει το δέρμα σου. Το θέμα είναι αντέχεις να το κάνεις;