Θυμάσαι την Άλκηστη από το MasterChef; Δεν θα την αναγνωρίσεις στη νέα της φωτό

Θυμάσαι την Άλκηστη από το MasterChef; Δεν θα την αναγνωρίσεις στη νέα της φωτό

Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Ο τέταρτος κύκλος του MasterChef θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και όπως καταλαβαίνεις ανυπομονούμε και πάλι να δούμε μαθήματα μαγειρικής και όχι μόνο, από τους τρεις αγαπημένους μας κριτές. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, θα διαλέξουν τους καλύτερους επίδοξους chef και φυσικά ανυπομονούμε να τους γνωρίσουμε.

Και μπορεί πέρυσι ο Κρατς (aka Χρήστος Μπάρκας) να έκλεψε την παράσταση και την καρδιά μας από τις οντισιόν ακόμη, όμως υπήρχε μία ακόμη παίκτρια, για την οποία μιλούσαν αρκετά. Η Άλκηστης Αλεξάκη, η κρητικιά παίκτρια δίχασε λίγο το κοινό, όμως εκτός από haters είχε και πολλούς fans.

Ήταν μία δυνατή παίκτρια που έφυγε λίγο μετά τη μέση του παιχνιδιού, και η οποία δημιουργούσε αρκετές εντάσεις μέσα στο σπίτι. Η παίκτρια λάτρευε τη μαγειρική, όμως δεν ξέρουμε αν συνέχισε να δουλεύει επάνω σε αυτό μετά την αποχώρησή της. Η πρώην παίκτρια του MasterChef ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα, κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της, στις οποίες πιστεύουμε πως δεν θα την αναγνωρίσεις.

Η Άλκηστης έχει αλλάξει πολύ από αυτό που θυμόμαστε εμείς μέσα στο παιχνίδι, και το τελευταίο που περιμέναμε ήταν να τη δούμε να ποζάρει με κόκκινο κραγιόν.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.