Η ευχή της Kate Middleton για το 2020 είχε να κάνει με τον Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ευχή της Kate Middleton για το 2020 είχε να κάνει με τον Archie

Το διαβάσαμε κι αυτό

Το 2020 ήρθε, η νέα δεκαετία ξεκίνησε και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle μας χάρισαν ίσως μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες του Archie Harrison Mountbatten Windsor. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πέρασαν τις γιορτές στον Καναδά, παρέα με τη μητέρα της Markle, Doria Ragland, και με τη φωτό του Archie η χρονιά μας ξεκίνησε τέλεια.

Αφήνουμε πίσω μας για λίγο την κόντρα που ακούμε πως υπάρχει τόσο καιρό ανάμεσα στις δύο συννυφάδες και τα δύο αδέρφια και εστιάζουμε στην ευχή για τη νέα χρονιά που έκανε η Kate Middleton, και η οποία περιλαμβάνει και τον Archie Harrison. Ναι ναι καλά διαβάζεις, ο Archie Harrison θα έχει μάλλον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτή την οικογένεια.

Μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly πως μπορεί το 2019 Kate-William και Harry-Meghan δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, όμως το 2020, η Kate ελπίζει να τα πάνε καλύτερα για να μπορούν και τα παιδιά της (Kate) να περνούν περισσότερο χρόνο και να δεθούν με τον Archie. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως George, Charlotte και Louis λατρεύουν τον μικρό Archie και θέλουν πολύ να παίζουν μαζί του.

Και αν μας ρωτάς ποια θα ήταν η πιο ωραία εικόνα για το 2020, με σιγουριά και βεβαιότητα θα σου λέγαμε να δούμε μαζί τα 4 παιδιά να παίζουν. Φαντάζεσαι τίποτα πιο χαριτωμένο; Εμείς νομίζουμε πως το κάνουμε ήδη εικόνα, και θέλουμε να πούμε ένα μπράβο στην Kate γι’ αυτή της την ευχή.DPG Network