6 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μας απέδειξαν πόσο ερωτευμένα είναι με μια μόνο φωτό

6 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μας απέδειξαν πόσο ερωτευμένα είναι με μια μόνο φωτό

Η νέα χρονιά τους βρήκε φουλ ερωτευμένους

Ο έρωτας είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει και να βιώσει πραγματικά ένας άνθρωπος. Και η ελληνική showbiz μας έχει αποδείξει πως αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος, αυτό μπορεί να κρατήσει για πάντα. Το 2019 έφυγε, η καινούργια δεκαετία ξεκίνησε και 6 ζευγάρια της εγχώριας showbiz μας απέδειξαν πόσο αγαπημένα και ερωτευμένα είναι και αυτή τη χρονιά, ποστάροντας μία φωτογραφία τους.

Αθηνά Οικονομάκου, Μαριέττα Χρουσαλά, Κατερίνα Γερονικολού, ήταν μερικές από τις celebrities που πόζαραν με τους αγαπημένους τους, ενώ για πρώτη φορά είδαμε στο Instagram και την Μαίρη Συνατσάκη να ποζάρει σε ένα κολάζ φωτογραφιών με τον αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη.

Την ανάρτησή της η Μαίρη συνόδεψε με ένα υπέροχο caption, που περιγράφει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ερωτευμένος και να αγαπάς. «Κι αν δεν είναι α γ ά π η η ευχή, τότε ποια να είναι; Το 2020 ελπίζω να τη νιώθουμε, να τη μοιράζουμε, να μην την συνδέουμε με ανταλλάγματα, όσο μπορούμε να την αφήνουμε μακριά από εγωισμούς, να ρέει... στον εαυτό, στους φίλους, στην οικογένεια, σε κάποιον έξτρα ξεχωριστό, σε όσα επιλέγουμε να κάνουμε. Όλα είναι αγάπη ♥️ [ 2019, σε ευχαριστώ ]».

Και κάπως έτσι είδαμε τις πρώτες κοινές φωτό τους μαζί στα social. Στη gallery θα δεις τα έξι ζευγάρια που ξεχωρίσαμε και που πιστεύουμε πως θα είναι μαζί για πάρα πολλά χρόνια ακόμη αγαπημένοι και ερωτευμένοι.