Η Νατάσσα Μποφίλιου μας έδειξε τις αδερφές της μέσα από την πιο τρυφερή φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου μας έδειξε τις αδερφές της μέσα από την πιο τρυφερή φωτό

Τις λατρεύει και μας το αποδεικνύει

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μία από τις πιο ωραίες φωνές που έχουμε ακούσει στο εγχώριο έντεχνο καλλιτεχνικό στερέωμα, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Κάθε της τραγούδι σε αγγίζει και δεν γίνεται όταν την ακούς να μην τραγουδάς παθιασμένα μαζί της. Πριν από έναν χρόνο (και κάτι μήνες) παντρεύτηκε, και ομολογούμε πως ήταν ένας από τους πιο απρόσμενους γάμους του 18’.

Την αμέσως επόμενη χρονιά η αδερφή της Νέλλη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ σε λίγους μήνες θα γίνει και θεία για πρώτη φορά, αφού η άλλη της αδερφή θα αποκτήσει σύντομα παιδάκι. Πριν από μερικά 24ωρα και λίγες ώρες πριν το 2019 μας αποχαιρετίσει εντελώς, η Νατάσσα έκανε το δικό της throwback στη χρονιά που πέρασε και μέσα από τον απολογισμό αυτό μάθαμε ένα πράγμα και μόνο, το πόσο λατρεύει την οικογένειά της και τις αδερφές της.

Η όμορφη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με τις δύο αδερφές της, τις οποίες βλέπουμε πρώτη φορά στα social της και συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα υπέροχο caption που «έκλεισε» μέσα του όλα όσα ένιωθε και ένιωσε η τραγουδίστρια. Νέλλη και Αναστασία, πόζαραν χαμογελαστές και η ομοιότητα και των τριών τους είναι απλά απίστευτη.

«Οι πρωταγωνίστριές μου, το 2019... Οι αδερφές μου ♡ Η ψυχή μου.
Η μία, εδώ, νυφούλα ευτυχισμένη και η άλλη έτοιμη να μας χαρίσει το πρώτο μας ανιψάκι ♥️ Σήμερα όλη μέρα το είχα στο μυαλό μου σαν μια δύσκολη χρόνια αυτό το '19 που φεύγει... Μέχρι που βρήκα στο κινητό μου αυτή τη φώτο... Οι άνθρωποί μας.
Το μόνο που αξίζει να μετράμε μια τέτοια μέρα».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να τις δεις και τις τρεις μαζί στο τραγούδι που ερμηνεύει η Νατάσσα.