Εσύ έχεις παρατηρήσει την ομοιότητα μεταξύ της Άννας - Μαρίας και μίας νικήτριας πρηγούμενου GNTM;

Εσύ έχεις παρατηρήσει την ομοιότητα μεταξύ της Άννας - Μαρίας και μίας νικήτριας πρηγούμενου GNTM;

Εμείς, πάντως, εντυπωσιαστήκαμε μόλις είδαμε τις φωτογραφίες τους δίπλα-δίπλα.

Η Άννα - Μαρία Ιλιάδου πέρασε απ’ όλες τις δοκιμασίες του Greece’s Next Top Model, προσπάθησε, πάλεψε κι απέδειξε στο τέλος ότι άξιζε να είναι μία από τις δύο νικήτριες του παιχνιδιού. Μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, που εξίσου εντυπωσίασε από την πρώτη μέρα την κριτική επιτροπή και το κοινό με τις φωτογραφίες της, έφτασαν στο τέλος με τις υψηλότερες βαθμολογίες και μοιράστηκαν προς έκπληξη όλων το έπαθλο λόγω του προβλήματος με το σύστημα ψηφοφορίας.

Η Άννα – Μαρία είναι 18 χρονών, με ένα αξιοζήλευτο κορμί και υπέροχα χαρακτηριστικά προσώπου, που έκαναν τους κριτές να τη φωνάζουν «ελάφι». Και, πράγματι, όσο την κοιτάς, μπορείς να παρατηρήσεις αυτό το ελαφίσιο παρουσιαστικό.




Η νυν νικήτρια του GNTM, όμως, δεν είναι η μόνη με αυτήν την περιγραφή. Για την ακρίβεια, όσο κοιτούσαμε τις φωτογραφίες της, μας ήρθε στο μυαλό μία άλλη νικήτρια από προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού και βάζοντας τις λήψεις των δύο κοριτσιών δίπλα – δίπλα δε γινόταν να μην προσέξουμε την ομοιότητά τους.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια πασίγνωστη και γλυκύτατη συμμετέχουσα του δεύτερου GNTM που τελικά κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση.