Οι φωτό της Μαρίας Σολωμού με μπικίνι θα σε κάνουν να ξεχάσεις πως είναι Δευτέρα σήμερα

Οι φωτό της Μαρίας Σολωμού με μπικίνι θα σε κάνουν να ξεχάσεις πως είναι Δευτέρα σήμερα

Μια Δευτέρα που ευτυχώς δεν σε βρίσκει στη δουλειά

Και κάπως έτσι οι εορταστική περίοδος τελειώνει με τη σημερινή μέρα, κι εσύ αύριο πρέπει να πας γραφείο. Σκέψου όμως θετικά, σήμερα είναι Δευτέρα, κι εσένα η μέρα αυτή δεν σε βρίσκει στη δουλειά, αλλά στο σπίτι σου να απολαμβάνεις τη ζεστασιά ή σε κάποια εκδρομή σε χιονισμένο προορισμό. Αν πάλι θυμάσαι ακόμη πως είναι Δευτέρα και πως αύριο τέτοια ώρα θα ξεκινάς για το γραφείο, τότε σου προτείνουμε να δεις τις φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού.

Η Μαρία μπορεί να μην είναι πολύ καιρό χρήστης των social media, όμως ξέρεις πολύ καλά να «παίζει» το παιχνίδι τους και να ανεβάζει τις φωτογραφίες που αν μη τι άλλο θα μας αφήσει άφωνες. Αντιλαμβάνεσαι βέβαια πως ήταν σχεδόν αδύνατο να δούμε τις sexy φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού και να μην τις σχολιάσουμε.

Μπορεί η νέα χρονιά να έχει ήδη μπει, όμως η όμορφη ηθοποιός έκανε το δικό της post για να την καλωσορίσει λίγες ημέρες αργότερα. Και αν μας ρωτάς άξιζε τον κόπο να περιμένεις, γιατί ήταν –είναι δηλαδή- πραγματικά υπέροχη. Μία σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες με μπικίνι ανέβασε η όμορφη ηθοποιός και όποια Δευτερίλα και αν είχαμε στο μυαλό μας έφυγε και μόνο που την αντικρύσαμε.

Όπως η ίδια ανέφερε μάλιστα, καλωσορίζει τον χρόνο με τα αγαπημένα της throwbacks στο καλοκαίρι που λατρεύει και που φυσικά ανυπομονεί να έρθει. Ας μη λέμε όμως άλλα, μπες στη gallery και δες τις φωτογραφίες της. Απίστευτο κορμί!