Do it like Bomba: Η Χριστίνα Μπόμπα στις Φιλιππίνες σου δείχνει πως να γυμνάσεις τους γλουτούς σου

Do it like Bomba: Η Χριστίνα Μπόμπα στις Φιλιππίνες σου δείχνει πως να γυμνάσεις τους γλουτούς σου

Δεν σταματά ποτέ

Ένα ακόμη ονειρικό ταξίδι έκανε η Χριστίνα Μπόμπα φέτος, η οποία κάθε χρόνο περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων σε κάποιον εξωτικό προορισμό, με τον αγαπημένο της Σάκη. Φέτος ο προορισμός ήταν οι Φιλιππίνες, και παρά τις αρχικές αναποδιές, το ταξίδι τους κύλησε υπέροχα, κι εμείς απολαύσαμε τις πιο όμορφες εικόνες μέσα από τα stories του ζευγαριού.

Και αν για κάποιον λόγο είχες στο μυαλό σου πως επειδή η Χριστίνα βρίσκεται μακριά έχει ξεχάσει τη fitness ρουτίνα της, έχουμε να σου πούμε πως κάνεις λάθος, γιατί όχι μόνο δεν την έχει ξεχάσει, αλλά την «παίρνει» πάντα μαζί της σε κάθε της ταξίδι. Έτσι και στις Φιλιππίνες η Χριστίνα Μπόμπα σου δείχνει πως να γυμνάσεις τους γλουτούς σου και να μη φύγεις λεπτό από τον στόχο σου.

H Χριστίνα φορά το κολάν της, μας δείχνει το εξαιρετικά καλλίγραμμο κορμί της, και σου δείχνει πως θα αποκτήσεις τους γλουτούς φωτιά. Τους γλουτούς που τους κοιτάς, και σκέφτεσαι δεν είναι αληθινοί. Κι όμως είναι, και αν θες να τους αποκτήσεις δεν έχεις παρά να αντιγράψεις τη Χριστίνα Μπόμπα και τις ασκήσεις της. Και φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο πρόγραμμα που έχει κάνει. Αν κοιτάξεις εδώ στο όνομά της, θα δεις πολλές ακόμη ασκήσεις που μας έχει δείξει στο παρελθόν.