Η Meghan Markle στην παραλία με μπικίνι. Η φωτό της δούκισσας που σίγουρα δεν είχες ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle στην παραλία με μπικίνι. Η φωτό της δούκισσας που σίγουρα δεν είχες ξαναδεί

Όταν ακόμη είχε social media

Τα τρία τελευταία χρόνια η ζωή της Meghan Markle έχει αλλάξει ριζικά και τίποτα πια δεν είναι όπως παλιά. Η πρώην πια ηθοποιός έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και μαζί του έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον μικρό Archie Harrison Mountbatten Windsor. Η Meghan Markle ζει την καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό το βλέπουμε σε κάθε τους κοινή εμφάνιση ή σε κάποια κοινή φωτογραφία.

Υπάρχουν όμως και στιγμές από την παλιά της ζωή, οι οποίες βγαίνουν αραιά και που στην επιφάνεια και κάπως νιώθουμε όταν τις βλέπουμε. Κάπως έτσι συνέβη και με την φωτογραφία από το παρελθόν που είδαμε πριν από λίγο καιρό σε ένα account στο Instagram, το οποίο είναι fan account της δούκισσας του Sussex. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Meghan Markle βρίσκεται στην παραλία με μπικίνι και σαμπάνια και, οκ ας είμαστε ειλικρινείς, αυτή τη φωτό δεν την έχεις δει ξανά.

Η φωτογραφία αυτή είναι από το Instagram account που διέθετε η ίδια η Meghan και που πλέον έχει απενεργοποιηθεί. Η Meghan Markle φοράει το μπικίνι της, μιλάει στο κινητό της και ποζάρει σε μία απέραντη αμμουδιά. Μπορεί αυτή η ζωή που άφησε πίσω της να ήταν πολύ λαμπερή και όμορφη, όμως τώρα είναι τριπλά ευτυχισμένη στο πλάι του Harry και με τον μικρό Archie στην αγκαλιά της. Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία της και κάνε τις συγκρίσεις, για το πόσα έχουν αλλάξει.