Ω ναι! Ο Brad Pitt μιλά για τη σχέση του και η Jennifer Aniston είχε την πιο επική αντίδραση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ω ναι! Ο Brad Pitt μιλά για τη σχέση του και η Jennifer Aniston είχε την πιο επική αντίδραση

Περιμέναμε τουλάχιστον μια κοινή φωτό τους

Η 77η τελετή των «Χρυσών Σφαιρών», των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων που απονέμει κάθε χρόνο η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ (ξημερώματα σε εμάς) στο ballroom του Beverly Hilton και ευτυχώς μας άφησαν απολύτως ικανοποιημένες.

Ο Joaquin Phoenix πήρε βραβείο για την ερμηνεία του στο Joker, ενώ βραβείο πήρε και ο Brad Pitt για τον β΄ανδρικό ρόλο στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood (ο Quentin Tarantino πήρε αυτό του καλύτερου σεναρίου). Βέβαια η καλύτερη στιγμή της βραδιάς δεν ήταν άλλη από αυτή που ο Brad ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο του. Κι εκεί που πιστέψαμε πως θα τον δούμε σε κάποια κοινή φωτό με τη Jennifer Aniston μετά από τόσα χρόνια, έγινε κάτι ακόμη καλύτερο.

Στον σύντομο λόγο που έβγαλε ο 55χρονος επί σκηνής αναφέρθηκε στην ερωτική του ζωή και ναι, η αντίδραση της Jen ήταν καλύτερη. Ο Brad μίλησε επίσης και για τον συμπρωταγωνιστή του Leonardo Di Caprio, και είπε πως εκείνος θα έκανε χώρο στην πόρτα για να ανέβει το βράδυ του ναυαγίου του Τιτανικού.



Τι ανέφερε όμως σχετικά με την προσωπική του ζωή; Αφού ο Brad ευχαρίστησε αυτούς που ήθελε (οκ, προσπάθησε τουλάχιστον) είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να φέρω την μητέρα μου απόψε, αλλά σε όποια γυναίκα στέκομαι δίπλα, λένε ότι βγαίνω μαζί της οπότε δεν με συνόδεψε». Και εννοείται πως τη στιγμή εκείνη η κάμερα εστίασε στη Jennifer Aniston, η οποία με το ζόρι συγκράτησε το γέλιο της (η πιο επική αντίδραση σίγουρα).

Δες το στιγμιότυπο παρακάτω.