Βίκυ Σταυροπούλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Αλέξη Γεωργούλη μέσα από το Instagram

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Αλέξη Γεωργούλη μέσα από το Instagram

Δες τη φωτογραφία και όσα έγραψε

Το «Είσαι το ταίρι μου» ήταν μία από τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που αγαπήσαμε όσο καμία άλλη τις περασμένες δεκαετίες. Μπορεί να ήμασταν πιο μικρές σε ηλικία όταν πρωτοξεκίνησε να προβάλλεται, όμως μέσα από τις επαναλήψεις τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρχε ατάκα που να μην έχουμε μάθει απέξω.

Εννοείται πως ακόμη και σήμερα όταν το βλέπουμε (στο διαδίκτυο πια) εξακολουθούμε να είμαστε ερωτευμένες με τον Αλέξη Γεωργούλη ή αλλιώς Σωτήρη. Επομένως ποιος να αδικήσει τη Στέλλα (aka Βίκυ Σταυροπούλου) που τον ερωτεύτηκε παράφορα; Ο Αλέξης Γεωργούλης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς και sexy άντρες σε ελληνική σειρά (και ακόμη είναι) και φυσικά η σχέση που διατηρεί με την συμπρωταγωνίστριά του, είναι αξιοζήλευτη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μάλιστα, μέσα από το Instagram account της κι ένα post έκανε κάτι σαν ερωτική εξομολόγηση στον ηθοποιό, με αφορμή ένα ημερολόγιο. Μια εφημερίδα κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο με ατάκες από ελληνικές σειρές του Mega που έγραψαν ιστορία, και φυσικά μέσα σε αυτό υπήρχε και η Στέλλα με την επική ατάκα: « -Σήμερα από το πρωί έχω φάει όλο κι όλο ένα φρούτο. –Τι φρούτο; - Ένα καρπούζι».

Η ηθοποιός ανέβασε τη φωτό με την ατάκα στην οποία είναι με τον Αλέξη Γεωργούλη κι έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα στο ημερολόγιο που βγήκε με το Βήμα έγραψαν αυτό.. Εγώ 20 χρόνια μετά γράφω για αγάπες που άφησαν mega ιστορία!! @alexis_georgoulis_ σε αγαπώ ακόμα».

Και κάπως έτσι θυμηθήκαμε μία από τις πιο ωραίες σειρές που είδαμε ποτέ.