Η Cameron Diaz έγινε μαμά, όμως πότε ήρθε στον κόσμο η κόρη της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Cameron Diaz έγινε μαμά, όμως πότε ήρθε στον κόσμο η κόρη της;

Η λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε

Έχουμε μόλις λίγες ημέρες που καλωσορίσαμε το 2020 και η μεγαλύτερη και πιο ανατρεπτική είδηση που ακούσαμε μέχρι στιγμής, ήταν αυτή που η Cameron Diaz έγινε μαμά για πρώτη φορά. Ήταν μία από τις πιο απρόσμενες ειδήσεις, και το γεγονός πως δεν είχαμε ακούσει τίποτα για την εγκυμοσύνη αυτή, μας κάνει να εκπλησσόμαστε ακόμη περισσότερο. Η Cameron Diaz και ο Benji Madden έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Οι πληροφορίες που έχουμε για την εν λόγω εγκυμοσύνη είναι ελάχιστες, όμως αυτό που ξέρουμε πλέον, είναι το πότε ήρθε στον κόσμο η μικρή Raddix. Η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα post το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώνοντας τη χαρούμενη αυτή είδηση, γράφοντας: «Καλή χρονιά από τους Maddens. Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες, που ξεκινάμε τη δεκαετία αυτή, ανακοινώνοντας τον ερχομό της κόρης μας Raddix Madden.



Έχει κλέψει τις καρδιές μας και έχει συμπληρώσει την οικογένειά μας. Κι ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε την είδηση αυτή μαζί σας, νιώθουμε και την ανάγκη να προστατέψουμε την ιδιωτικότητα της κόρης μας. Γι’ αυτό και δεν θα μοιραστούμε μαζί σας φωτογραφίες ή άλλες λεπτομέρειες, εκτός από το γεγονός πως είναι πολύ χαριτωμένη».

Σήμερα όμως πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρούλα γεννήθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου στο Los Angeles, κάνοντας τους γονείς της τρισευτυχισμένους. Πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει μάλιστα στο People, πως είναι πολύ συγκινημένοι. Και αφού μάθαμε και πότε γεννήθηκε, μένει πλέον να δούμε κάποια φωτογραφία, όταν οι γονείς το αποφασίσουν.