Άγριες Μέλισσες: Ένα μωρό για τον Λάμπρο που θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του

Άγριες Μέλισσες: Ένα μωρό για τον Λάμπρο που θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του

Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για τις Άγριες Μέλισσες στην επιστροφή από τις γιορτές

Με ένα επεισόδιο δυνατό και ανατρεπτικό επέστρεψαν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 μετά τις γιορτές, καταφέρνοντας να χτυπήσουν σε τέταρτο και 37,5% τηλεθέασης, κλείνοντας με 30,1% στο σύνολο!

Και πώς να μην συμβεί κάτι τέτοιο τη στιγμή που ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του τώρα που γνωρίζει την αλήθεια; Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδερφή της. Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά κι ένα ακόμα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με τον θάνατό της. Το ίδιο βράδυ, ο Προύσαλης πληροφορείται απ’ τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου. Ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο, ο οποίος τον εκβιάζει για τον θάνατο του Γιάννου, προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του. Η Ελένη, εγκλωβισμένη στον έρωτά της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη απ’ τα σχέδια του Δούκα, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου.

Τι θα δούμε όμως σήμερα Τρίτη 7 Ιανουαρίου. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη ανατρέπει τα σχέδια του Λάμπρου. Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη. Ο Λάμπρος, σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του; Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή. Ο Κλεομένης συνεχίζει να πιέζει τον Δούκα, λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να το αποφύγει και ο Μελέτης κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του. Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος. Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν να ψάχνουν τα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη. Θα καταφέρουν να δικαιώσουν τον Μιλτιάδη;

Στον ρόλο της Μαρίκας θα δούμε την Αθανασία Κουρκάκη.