Η παιδική φωτογραφία της Kim με τις αδερφές της ξεσήκωσε σχόλια για τον μπαμπά της Khloe

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η παιδική φωτογραφία της Kim με τις αδερφές της ξεσήκωσε σχόλια για τον μπαμπά της Khloe

Έχουμε την αίσθηση πως του μοιάζει πολύ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ειπωθεί στο παρελθόν πως η Khloe Kardashian δεν έχει τον ίδιο μπαμπά με τις Kourtney, Kim, αλλά και τον Rob Kardashian. Διάφορα δημοσιεύματα και σχόλια ανέφεραν την σχέση της Kris Jenner με τον OJ Simpson, όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που μιλούσαν για την σχέση της με τον hairstylist της, Alex Roldan.

Φήμες λοιπόν αναφέρουν πως μπαμπάς της Khloe είναι ο Alex Roldan, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης της Kris για χρόνια. Στη φωτογραφία που ανέβασε η Kim με τις αδερφές της σε μικρή ηλικία, η Khloe δεν μοιάζει καθόλου με τις δυο τους, ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στα χρώματα, και αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο.

Κάποιος φαν σχολίασε το γεγονός αυτό, και αμέσως το post γέμισε με σχόλια που αναφερόταν στον μπαμπά της Khloe Kardashian και στην σχέση της Kris με τον hairstylist της. Μάλιστα αν ψάξεις στο διαδίκτυο, υπάρχει και φωτογραφία της Khloe σε μεγαλύτερη ηλικία παρέα με τον Alex Roldan, και η ομοιότητά μεταξύ τους είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Πλέον η Khloe έχει κάνει βέβαια τόσες αισθητικές επεμβάσεις που δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό, και αυτό ίσως και να έγινε για να μην του μοιάζει, όπως γράφτηκε και σε κάποιο από τα σχόλια.