Χαμός: Τα αρνητικά σχόλια δημοσιογράφων για την εμφάνιση της Blue Ivy και η δημόσια συγνώμη (photos)

Χαμός: Τα αρνητικά σχόλια δημοσιογράφων για την εμφάνιση της Blue Ivy και η δημόσια συγνώμη (photos)

Άραγε η Beyoncé θα το αφήσει να περάσει έτσι το θέμα; 

H Blue Ivy Carter, στις 7 Ιανουαρίου, δηλαδή λίγες ώρες πριν, έκλεισε τα 8 της χρόνια, γεμίζοντας ευτυχία τους διάσημους γονείς της, Beyoncé και Jay-Z, σε περίπτωση που δεν τους γνώριζες. Βέβαια, η Blue Ivy, σε αντίθεση με ένα οποιοδήποτε 8χρονο παιδάκι, δεν έχει σταθεί και πολύ τυχερή σε ό, τι έχει να κάνει με τη δημόσια εικόνα της, παρόλο που οι γονείς της την προστατεύουν με νύχια και με δόντια.

Λίγες μέρες πριν λοιπόν, και συγκεκριμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η rapper Megan Thee Stallion, ανέβασε μία φωτογραφία από το πάρτι στο οποίο ήταν, όπου και ποζάρει με την Queen B και την Blue Ivy. Η φωτογραφία όπως ήταν φυσικό απέσπασε εκατομμύρια likes και σχόλια, τα οποία και αποθέωναν τη διάσημη παρέα.

Και επειδή πάντα υπάρχου και οι… κακούληδες της παρέας, δύο δημοσιογράφοι, είπαν να προκαλέσουν μίσος και αντιπάθεια, με κάποια προκλητικά σχόλια, τα οποία είτε έκαναν επίτηδες είτε και όχι, το σκοπό τους τον πέτυχαν.

Ο κριτικός κινηματογράφου του Vanity Fair λοιπόν, K. Austin Collins, έγραψε στο Twitter: «Έχω την εντύπωση ότι τα γονίδια του Jay- Z θα κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους στην εμφάνιση της Blue Ivy. Πραγματικά τη λυπάμαι». Για να του απαντήσει από κάτω η Violet Lucca από το Harper’s: «Δεν την έχουν κάνει ήδη; Ή θα αρχίσει τις πλαστικές επεμβάσεις από τα 16 της σαν την Kylie Jenner και όλοι μας θα προσποιούμαστε ότι ήταν έτσι πάντα; Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να λυπηθεί τους υπερβολικά πλούσιους αυτού του κόσμου», ολοκλήρωσε.

Όπως ήταν φυσικό, τα επικριτικά σχόλια ήταν πολλά με αρκετούς εξοργισμένους χρήστες του Twitter, να τους απαντούν με όχι και τόσο κομψό τρόπο: «Για ποιο λόγο να σχολιάσεις αρνητικά την εμφάνιση ενός παιδιού, είτε είναι διάσημο είτε όχι; Δεν έχετε πια κανένα όριο; Εγώ βλέπω ένα όμορφο κορίτσι που διασκεδάζει με την μαμά του και την Megan», ήταν μία από τις πολλές απαντήσεις.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, οι δύο δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν τη γκάφα τους και έσπευσαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα: «Λυπάμαι για τα σχόλια σχετικά με την Blue Ivy. Ήταν ένα κακό αστείο εκ μέρους μου. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση», έγραψε ο Collins. Από την άλλη, η Violet Lucca, ήταν κάπως πιο ειρωνική: Καθάριζα το διαμέρισμά μου τη στιγμή που έσκασε το θέμα. Τα παιδιά των διασήμων τείνουν να είναι στο απυρόβλητο αλλά όχι πλέον. Είπα κάτι κακό, και έκτοτε έχω αποκαλεστεί γριά, άσχημη και ρατσίστρια. Δεν προσπαθώ να παίξω το θύμα αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι το συγκεκριμένο γεγονός θα με ακολουθεί για πάντα στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη σε όποιον θύμισα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και από τη νεαρή Blue Ivy. Θα φτάσει πολύ μακριά και σίγουρα δεν θα με θυμάται καν», ολοκλήρωσε.