Ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα γίνει, όμως η Ελισάβετ δεν θα πάει και ιδού ο λόγος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα γίνει, όμως η Ελισάβετ δεν θα πάει και ιδού ο λόγος

Γιατί θα είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους βασιλικούς γάμους;

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη πριν από περίπου τέσσερις μήνες αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi, με τον οποίο ακόμη δεν έχει κλείσει ένα χρόνο η σχέση της. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση τον Μάρτιο του 2019, και τώρα σχεδόν 10 μήνες από τότε, κανονίζουν τον γάμο τους.

Η ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως αυτός ο γάμος δεν θα μοιάζει με όλους τους υπόλοιπους βασιλικούς γάμους για δύο λόγους. Αρχικά, όπως όλα δείχνουν ο γάμος της Βεατρίκης δεν θα έχει ζωντανή κάλυψη όπως είχε αυτός των William-Kate, Meghan-Harry και Ευγενία-Jack. Δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα που έκαναν το broadcast στους προηγούμενους γάμους, το ITV και το BBC ανακοίνωσαν πως δεν θα κάνουν live μετάδοση τον γάμο της Βεατρίκης, χωρίς ωστόσο να εξηγούν το γιατί.

Το People αναφέρει επίσης πως ο γάμος της Βεατρίκης θα είναι πολύ μικρότερος και κλειστός σε σχέση με τους υπόλοιπους royal weddings. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η βασίλισσα Ελισάβετ να μην παρευρεθεί. Αυτό θα συμβεί, εάν η Βεατρίκη αποφασίσει να παντρευτεί εν τέλει στην Ιταλία, από όπου και κατάγεται ο Edoardo.

Ένας royal expert είπε πως η Βεατρίκη θα ήθελε πολύ να παντρευτεί στον τόπο καταγωγής του αγαπημένου της, όμως υπάρχει το θέμα με την βασίλισσα. Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει στην Ευρώπη για τον γάμο, οπότε αυτός θα πρέπει να γίνει στην Αγγλία.

Πλέον μένει να μάθουμε την τελική ημερομηνία του γάμου, αλλά και το μέρος που αυτός θα γίνει.