Oh! God: Ο Brad Pitt έκανε νέα εμφάνιση μετά τις Χρυσές Σφαίρες και ήταν πιο κούκλος από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oh! God: Ο Brad Pitt έκανε νέα εμφάνιση μετά τις Χρυσές Σφαίρες και ήταν πιο κούκλος από ποτέ

Και δεν φαντάζεσαι ποιον επισκέφθηκε

Οι Χρυσές Σφαίρες μπορεί να αποτελούν ήδη παρελθόν, όμως μας άφησαν πολλά πράγματα για να θυμόμαστε. Εννοείται πως δεν θα ξεχάσουμε σίγουρα τον Brad Pitt, το βραβείο του, αλλά και τον μίνι λόγο που έβγαλε. Φυσικά ήταν πολύ hot και sexy με το κοστούμι του, όμως δεν αναρωτιόμαστε γιατί, είναι ο Brad Pitt και αυτό τα λέει όλα.

Ο πρωταγωνιστής του Once Upon a Time in Hollywood έχει ανανεωθεί για τα καλά, έχει αφήσει πίσω του τις άσχημες καταστάσεις και τον χωρισμό με την Angelina Jolie, κι έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Πριν από μερικές ώρες μάλιστα, έκανε ακόμη μια εμφάνιση, και από εκεί που τον βλέπαμε σπάνια, τώρα τον είδαμε δύο φορές σε τρεις ημέρες.

Ο 55χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε στο New York Film Critic Circle gala στο Tao στη Νέα Υόρκη, και εννοείται πως ήταν κούκλος. Λίγο αργότερα εθεάθη να πηγαίνει στο σπίτι του καλού του φίλου Bradley Cooper, με τον φακό φυσικά να απαθανατίζει τη στιγμή. Ο Brad ήταν ντυμένος σε γκρι αποχρώσεις και παρά το γεγονός πως προσπάθησε όσο μπόρεσε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ο φακός τον τσάκωσε, και φυσικά μας χάρισε σούπερ φωτογραφίες.

Ο Brad είναι ένας κούκλος, και όσο μεγαλώνει αυτό είναι ακόμη πιο εμφανές. Δες τις φωτογραφίες του παρακάτω και θα καταλάβεις.



Με πληροφορίες από το JustJared