Ο πρώην της παρουσιάστριας επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους κάπως έτσι (video)

Ο πρώην της παρουσιάστριας επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους κάπως έτσι (video)

Υπήρξαν και οι δύο παίκτες του Survivor

Μέσα στο 2019, η παρουσιάστρια ξεπέρασε έναν μεγάλο χωρισμό και τον τελευταίο καιρό και λίγο πριν φύγει η νέα χρονιά, οι φήμες την ήθελαν ερωτευμένη ξανά.

Τι φήμες ενίσχυαν και οι βραδινές κοινές εμφανίσεις της με εντυπωσιακό νεαρό. Και τα δύο πάλαι ποτέ ερωτευμένα παιδιά, υπήρξαν παίκτες σε διαφορετικά Survivor. Εκείνος στο Survivor 3 και εκείνη στο Survivor 1. Και προτού συνηθίσουμε τον έρωτά τους, ήρθαν τα μαντάτα του χωρισμού.

Μιλάμε για την Λάουρα Νάργες και τον Βασίλη Σίμο που δεν είναι πια μαζί. Εκείνος, με τον τρόπο του, επιβεβαίωσε τον χωρισμό μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:



.«Δεν ξέρω τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή. Μου τα φτιάχνουν, με χωρίζουν… Δε ξέρω, πάντως εγώ είμαι καλά. Την ξέρω την Λάουρα. Δεν είναι ότι υπήρχε σχέση ή δεν υπήρχε. Το θέμα είναι ότι βγάζουν ό,τι θέλουν. Δεν ξέρω αν η Λάουρα έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή της. Ρωτήστε την κυρία Λάουρα. Η Λάουρα είναι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Οποιοσδήποτε άντρας θα ήθελε να είναι με τη Λάουρα» είπε ο Βασίλης Σίμος!