Λίγο πριν γεννήσει, το διάσημο μοντέλο ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά & το σώμα της απλά δεν παίζεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν γεννήσει, το διάσημο μοντέλο ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά & το σώμα της απλά δεν παίζεται

Από στιγμή σε στιγμή γεννάει

Πριν από εφτά μήνες η διάσημη καλλονή ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, και αυτό ήταν ομολογουμένως μία τεράστια έκπληξη. Μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια το πασίγνωστο μοντέλο έχει αποκτήσει τρία παιδάκια, και είναι χαρούμενη και τρισευτυχισμένη. Λίγε ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, η ξανθιά καλλονή πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, λέγοντας πως είναι έτοιμη να εκραγεί.

Η Bar Refaeli διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Η 34χρονη καλλονή έχει ήδη δύο κόρες την σχεδόν τεσσάρων ετών Liv και την δύο ετών Elle. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το φύλο του τρίτου της παιδιού, όμως αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως αυτή τη φορά θα κάνει αγοράκι.

Η 34χρονη ανέβασε πριν από μερικές ημέρες κάποιες φωτογραφίες στο προφίλ της με την φουσκωμένη της κοιλιά, η οποία πια έχει μεγαλώσει πολύ, και το σώμα της είναι απλά απίστευτο. Μαμά δύο παιδιών –σύντομα τριών- και το κορμί της είναι υπέροχο. Σίγουρα θα έχει πάρει κάποια κιλά, όμως ακόμη και με το ολόσωμο μαγιό της όταν ποζάρει, το σώμα της, είναι απίστευτο. Από στιγμή σε στιγμή η Bar γεννάει, και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο account της, είναι απλά υπέροχες.

Μια ματιά στη gallery θα σε πείσει.