Harry-Meghan:Μετακομίζουν στον Καναδά! Το post στο Instagram και η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan:Μετακομίζουν στον Καναδά! Το post στο Instagram και η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε

Δεν φαντάζεσαι τι ανακοίνωσαν

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν μόλις μερικές ημέρες που επέστρεψαν από τις διακοπές τους στον Καναδά και ήδη έχει ξεκινήσει μια παραφιλολογία σχετικά με το που θα μείνει το royal ζεύγος. Αρκετούς μήνες πριν ακούστηκε, και όχι λίγες φορές, πως ο Harry και η Meghan σκοπεύουν να μετακομίσουν από το Λονδίνο, χωρίς όμως να αναφέρεται το μέρος.

Τώρα μετά την επιστροφή τους, οι φήμες αυτές ξεκίνησαν και πάλι, με τα νέα δεδομένα να αναφέρουν πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σκέφτονται να μετακομίσουν στον Καναδά, να παραδώσουν και να παραιτηθούν από τους τίτλους τους, και να ζήσουν μια ζωή μακριά από τα δημόσια βλέμματα.

Και ενώ σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε πως αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανυπόστατες φήμες, η Meghan και ο Harry έκαναν μια εντελώς απρόσμενη ανακοίνωση στο Instagram account τους πριν από λίγη ώρα. Μεταξύ άλλων στο caption ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αναφέρουν, πως από εδώ και στο εξής θα μοιράζουν τον χρόνο τους σε Ηνωμένο Βασίλειο και Βόρεια Αμερική, και πως σκοπεύουν να κάνουν πίσω ως «ανώτερα» μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Και κάπου εδώ πάθαμε ένα μικρό σοκ, αφού αυτή την ανακοίνωση δεν τη περιμέναμε με τίποτα. Το royal ζεύγος θα κρατήσει κανονικά τους τίτλους, αλλά και τους οργανισμούς που πατρονάρει, όμως πλέον δεν θα πληρώνονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δες στη gallery που ακολουθεί το post που έκαναν, αλλά και όλα όσα έγραψαν σε αυτό.