Ποιος είπε πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει ατέλειες; Η ηθοποιός μας δείχνει το πραγματικό της σώμα

Ποιος είπε πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει ατέλειες; Η ηθοποιός μας δείχνει το πραγματικό της σώμα

Είναι κορμάρα και το δείχνει

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στη μαγική Νέα Υόρκη, και τα stories και οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πραγματικά απίστευτα. Υπέροχα κτίρια, υπέροχα τοπία, και μια Αθηνά πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται την Αμερική, απλά την προηγούμενη φορά δεν ήταν τόσο ενεργή στα social, αφού ακόμη δεν υπήρχαν τα stories.

Και αν νόμιζες πως μέχρι στιγμής τα έχεις δει όλα από την ηθοποιό στα social, τότε μάλλον δεν είδες το χθεσινό story της, στο οποίο ποζάρει με το μαγιό και το μπουρνούζι της, χωρίς κανένα ρετούς και κανένα απολύτως photoshop. Και μάντεψε; Ναι ήταν πανέμορφη και κούκλα για ακόμη μία φορά, και χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να τσαλακωθεί λίγο και να μας δείξει τον πραγματικό της εαυτό μέσα από ένα story, στο οποίο εμείς θεωρούμε πως ήταν υπέροχη. Οκ, μπορεί να φαίνεται πως έχει λίγο μπουτάκι, αλλά μπορεί αυτό να είναι και αποτέλεσμα του καθρέφτη, ο οποίος ίσως να της προσθέτει κάποια κιλά. Όπως και να ‘χει εμείς θεωρούμε πως είτε με παραπανίσια κιλά, είτε όχι, είναι κορμάρα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε όλες τις bikini και μη φωτογραφίες της.