Το μοντέλο της Victoria Secret δέχτηκε πρόταση γάμου με τον πιο γλυκό τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μοντέλο της Victoria Secret δέχτηκε πρόταση γάμου με τον πιο γλυκό τρόπο

Και μας έδειξε το απίστευτο δαχτυλίδι της

Το 2020 μπορεί να μην ξεκίνησε καλά για τη royal οικογένεια, μετά την ανακοίνωση των Harry-Meghan, όμως στον κόσμο της showbiz και πιο συγκεκριμένα στον χώρο του modelling η νέα χρονιά έφερε χαμόγελα. Χαμόγελα, σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο δέχτηκε πρόταση γάμου με έναν πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο.

Η 30χρονη καλλονή της και αγγελάκι της Victoria’s Secret, είπε το ναι στον αγαπημένο της και μέσα από το Instagram account της μοιράστηκε την χαρά της. Ο λόγος για τη Martha Hunt, η οποία αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Jason McDonald πριν από τέσσερις ημέρες. Το ξανθό καλλίγραμμο κορίτσι ανέβασε στο account της στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες, με το caption να γράφει: «έχω ένα μυστικό».

Η Martha και ο Jason συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015 σε μία φωτογράφιση, και από τότε είναι μαζί ζευγάρι. Ο 33χρονος είχε μία πολύ χαριτωμένη ιδέα για να κάνει την πρόταση στην αγαπημένη του. Έφτιαξε για το σκυλάκι τους ένα περιδέραιο σε σχήμα καρδιάς, στο οποίο χάραξε τα αρχικά τους και την ημερομηνία της πρότασης, και μαζί με αυτό στο κολάρο του κρέμασε και το μονόπετρο που θα έδινε στη Martha.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο και οι φωτογραφίες τους στο Instagram μιλούν από μόνες τους. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθούμε και να σχολιάσουμε στο μονόπετρό της, το οποίο ήταν εκθαμβωτικό.